Κερδίζει τις καρδιές των Βρετανών η Μέγκαν Μαρκλ: Εκτοξεύτηκε στο 56% η δημοτικότητά της

Κερδίζει τις καρδιές των Βρετανών η Μέγκαν Μαρκλ: Εκτοξεύτηκε στο 56% η δημοτικότητά της

Μόλις μία εβδομάδα πριν τον «γάμο της χρονιάς» η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως έχει γίνει αποδεκτή από μεγάλη μερίδα του βρετανικού λαού - Ποιος γαλαζοαίματος είναι πιο δημοφιλής στη Γηραιά Αλβιόνα

meghan
Άφησε τα τηλεοπτικά πλατό στον Καναδά και μετακόμισε στη Γηραιά Αλβιόνα για να γίνει πριγκίπισσα. Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου θα ενώσει τη ζωή της με τον έκτο στην διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως δεν κατέκτησε μόνο την καρδιά του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και τις καρδιές των Βρετανών. Πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium Research’s Monarchy Tracker κατέδειξε πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει την έγκριση των Βρετανών για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η δημοτικότητα της πρώην πρωταγωνίστριας του νομικού δράματος Suits πριν δύο ημέρες εκτοξεύτηκε στο 56%, ένα ποσοστό θεαματικό σε σύγκριση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις για την μέλλουσα δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για τη Μέγκαν Μαρκλ, το 56% των Βρετανών την θεωρεί κατάλληλη ως νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και το 40% έχει θετική γνώμη για την Αμερικανίδα ηθοποιό. Τον Απρίλιο του 2017 μόνο το 16% είχε θετική γνώμη για την 36χρονη Μέγκαν και τον Νοέμβριο το ποσοστό αυτό ανήλθε στο 39%.

Στην τελευταία δημοσκόπηση το 19% των Βρετανών έχει αρνητική γνώμη για την σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι και το 40% δηλώνει ουδέτερο ενώ υπήρξαν και κάποιοι που υποστήριξαν πως δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομά της!

Η Priya Minhas, εκπρόσωπος της εταιρείας δημοσκοπήσεων, δήλωσε για την δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ: «Η αύξηση της αποδοχής της Μέγκαν Μαρκλ μέσα στο έτος είναι μακρά μεγαλύτερη από αυτή οποιουδήποτε άλλου μέλους της βασιλικής οικογένειας, κυρίως, κερδίζοντας εκείνους που ποτέ πριν δεν είχαν ακούσει γι' αυτήν. Και, ίσως το πιο σημαντικό, έχει διατηρήσει αυτή την δημοτικότητα για περισσότερο από έξι μήνες».

Κλείσιμο
Πάντως, παρά την δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ, στην ίδια έρευνα το 53% των Βρετανών δήλωσε πως δεν θα παρακολουθήσει την τελετή του γάμου από την τηλεόραση το επόμενο Σάββατο.

Στην τελευταία δημοσκόπηση της Monarchy Tracker για την δημοτικότητα των μελών της βασιλικής οικογένειας για πρώτη φορά στην πρώτη θέση βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ποσοστό 72% και στην δεύτερη θέση ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι με ποσοστό 71%. Η βασίλισσα Ελισάβετ ακολουθεί τους δύο εγγονούς της στην τρίτη θέση και είναι αγαπητή από το 68% του βρετανικού λαού.

Το 61% των Βρετανών στηρίζει την συνέχεια της μοναρχίας αλλά μόνο το 36% θεωρεί πως ο πρίγκιπας Κάρολος θα πρέπει να τεθεί επικεφαλής της βρετανικής Κοινοπολιτείας όταν θα διαδεχθεί την βασίλισσα Ελισάβετ στον θρόνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης