Ένα παλάτι για τη νέα «πριγκίπισσα»: Σε διαμέρισμα 21 δωματίων θα μείνουν ο Χάρι και η Μέγκαν

Ένα παλάτι για τη νέα «πριγκίπισσα»: Σε διαμέρισμα 21 δωματίων θα μείνουν ο Χάρι και η Μέγκαν

Στο παλάτι του Κένσιγκτον οι εργασίες ανακαίνισης είναι πυρετώδεις

megan-prince
Από τον περασμένο Νοέμβριο και πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, στην δυτική πτέρυγα του παλατιού του Κένσιγκτον οι εργασίες ανακαίνισης είχαν ήδη αρχίσει. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ, εξαδέλφια της βασίλισσας Ελισάβετ, μετακόμισαν αμέσως μετά τον αρραβώνα του Χάρι με τη Μέγκαν από το διαμέρισμα 1 του παλατιού σε ένα μικρότερο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και όλα να είναι έτοιμα μετά τον γάμο του ζευγαριού στις 19 Μαΐου.

Μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι κατοικεί σε ένα εργένικο δυάρι, το Νότιγχαμ Κότατζ, που βρίσκεται στο ισόγειο του παλατιού. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου και η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ αμέσως μετά τον γάμο τους θα εγκατασταθούν στο 21 δωματίων πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται δίπλα σε αυτό που κατοικεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένειά του.

Πηγή από το παλάτι δήλωσε στη Daily Mail πως ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι πεταγόταν για να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης και ανυπομονεί να μετακομίσει ως παντρεμένος πλέον στην νέα του κατοικία. Φωτογραφίες της εφημερίδας δείχνουν τις σκαλωσιές, τους μουσαμάδες και τους εργάτες, που δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε το διαμέρισμα να παραδοθεί στους νέους τους ενοίκους αμέσως μετά τον λαμπερό γάμο τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει πείσει τον πρίγκιπα Χάρι να κόψει το κάπνισμα και το αλκοόλ και να ακολουθήσει μια υγιεινή διατροφή, σημάδια που δείχνουν πως η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ίσως να θέλει άμεσα να αρχίσει την δημιουργία οικογένειας με τον 33χρονο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, οπότε το ζευγάρι πρόκειται να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έμεναν, επίσης, στο Νότιγχαμ Κότατζ προτού αποκτήσουν παιδί οπότε και μετακόμισαν στο διαμέρισμα 1A του παλατιού, το οποίο διαθέτει 20 δωμάτια.
palace1
palace2
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης