Μέγκαν Μαρκλ: Έγινε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της «Μαντάμ Τισό»!

Μέγκαν Μαρκλ: Έγινε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της «Μαντάμ Τισό»!

Δίπλα στον μέλλοντα σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, στέκεται πλέον η Μέγκαν Μαρκλ στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου, «Μαντάμ Τισό»

madame_tusseauds1
Με το πράσινο φόρεμα που είχε βάλει την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι «ντύθηκε» το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ, του οποίου τα αποκαλυπτήρια έγιναν σήμερα στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου.

Δίπλα στον Βρετανό πρίγκιπα, του οποίου το κέρινο ομοίωμα στήθηκε όταν έγινε 30 ετών, αλλά για την περίσταση ανανεώθηκε, τοποθετήθηκε το κέρινο ομοίωμα της Αμερικανίδας ηθοποιού, που στις 19 Μαΐου θα ενώσει τη ζωή της με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

Γοητευτική και χαμογελαστή, η «κέρινη» Μέγκαν φορά το μίντι πράσινο φόρεμα αξίας 500 ευρώ του ιταλικού οίκου P.A.R.O.S.H, το οποίο, βέβαια, από την ημέρα που το φόρεσε πάνω από το λευκό παλτό της, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του λαμπερού ζευγαριού, έγινε sold out, ενώ στο αριστερό της χέρι διακρίνεται ένα αντίγραφο από το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε εκείνη την ημέρα ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο διευθυντής του μουσείου Έντουαρντ Φούλερ δήλωσε πως o ενθουσιασμός για τον αναμενόμενο βασιλικό γάμο είναι μεγάλος και οι θαυμαστές του ζευγαριού ρωτούσαν πότε θα μπορέσουν να δουν τα κέρινα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως την ημέρα που θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού όσοι έχουν τα ονόματα «Χάρι» και «Μέγκαν» δεν θα πληρώσουν είσοδο στο μουσείο. Σήμερα θα αποκαλυφθεί, επίσης, το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ στο μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης