Ανάρπαστα γίνονται τα ρούχα που φορά η Μέγκαν Μαρκλ

Ανάρπαστα γίνονται τα ρούχα που φορά η Μέγκαν Μαρκλ

Δευτερόλεπτα μετά τις εμφανίσεις της, ό,τι φορά γίνεται μόδα στο διαδίκτυο – Έβαλε τα κλάματα στην πρόβα νυφικού

19043756
Ξεπουλάνε τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράει η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Το πριγκιπικό στιλ που έχει υιοθετήσει για να μπορεί να σταθεί όπως αρμόζει σε ένα μέλος των βασιλικών ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, έγινε ανάρπαστο ανά την υφήλιο.

Δευτερόλεπτα μετά τις εμφανίσεις της, η μπλούζα ή το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται δημοσίως, μόνη της ή στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, γίνεται μόδα στο Διαδίκτυο.

Οι fashion bloggers περιμένουν εναγωνίως να σχολιάσουν κάθε της ρούχο- από τα τζιν μέχρι τα κοσμήματα με τους σχεδιαστές να αντιγράφουν το στιλ της προκειμένου να γεμίσουν το ταμείο τους.

Κλείσιμο
Η μέλλουσα νύφη του κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι προτιμά, μεταξύ άλλων, τις δημιουργίες της Stella McCartney και των Marks & Spencer. Τα καταστήματα αυτά κάνουν... χρυσές δουλειές ενόψει του βασιλικού γάμου.


Έβαλε τα κλάματα στην πρόβα νυφικού

H Mέγκαν ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα στις 19 Μαΐου με τα διεθνή ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την ευαίσθητη πλευρά της.

Μία από τις επιστήθιες φίλες της, η ηθοποιός Priyanka Chopra, αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Άντι Κόεν ότι στην πρόβα του νυφικού της, η Μέγκαν έβαλε τα κλάματα.

Η εκλεκτή του πρίγκιπα Χάρι ήταν ευσυγκίνητη παρά το γεγονός ότι είναι η δεύτερη φορά που παντρεύεται. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού έπεσε σε πριγκιπικά χέρια...

Ξεπερνά σε δύναμη και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Η δύναμη που έχει πάντως να προωθεί τα ρούχα που φοράει, ξεπερνά ακόμη και αυτή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Vogue», ο αρθρογράφος Έντουαρντ Ένινφουλ επισημαίνει ότι «η Μέγκαν Μάρκλ έχει εκπληκτική δύναμη στις πωλήσεις».



«Αβίαστα chic»

Τι είναι αυτό όμως που κάνει την ντουλάπα της τόσο ποθητή; Ειδικοί της μόδας στο Τορόντο, τη πατρίδα της Μέγκαν επί έξι χρόνια -από το 2011 έως το 2017- λένε ακριβώς τα ίδια για να περιγράψουν το στιλ της: ότι είναι «αβίαστα chic».

«Φαίνεται πάντα ότι δεν κάνει προσπάθεια για να είναι σικ», λέει ο Τζον Μουσκάτ ιδρυτής της σειράς «The Label», της καναδικής εταιρείας που είχε σχεδιάζει το υπέροχο λευκό παλτό που φορούσε τον περασμένο Νοέμβριο έχοντας αγκαζέ τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Καναδός σχεδιαστής έντυνε επί πέντε χρόνια τη μέλλουσα νύφη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης