Τζάστιν Θερού - Έμμα Στόουν: Μαζί για σούσι στη Νέα Υόρκη!

Τζάστιν Θερού - Έμμα Στόουν: Μαζί για σούσι στη Νέα Υόρκη!

Αν και αμφότεροι προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους κάτω από τα τζόκεϊ καπελάκια που φορούσαν, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε»

emma2

Μία βραδιά για σούσι απόλαυσαν ο Τζάστιν Θερού και η Έμμα Στόουν στη Νέα Υόρκη. Αν και αμφότεροι προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους κάτω από τα τζόκεϊ καπελάκια που φορούσαν, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε».

Ο Θερού που προσφάτως χώρισε από την Τζένιφερ Άνιστον, και η βραβευμένη με Όσκαρ για το «La La Land, βρετανίδα ηθοποιός, γνωρίστηκαν πέρυσι, όταν συνεργάστηκαν για τη σειρά «Maniac» του Netflix.



Οι δύο τους, λοιπόν, βγήκαν για σούσι στο εστιατόριο Blue Ribbon Sushi στο Μανχάταν, από όπου αποχώρησαν χαμογελαστοί και με τη Στόουν να κρατά ένα μπουκάλι νερό και να φαίνεται σαν να φωνάζει.

Αμφότεροι έδειχναν χαλαροί, με τον Τζάστιν να φορά ένα μαύρο καπέλο και σκισμένο τζιν, ενώ η Έμμα γκρι κολάν και ένα μαύρο σακάκι. Από το πλήθος μπορεί να πέρασαν απαρατήρητοι, ωστόσο τα καπελάκια «δούλεψαν» για τους παπαρ΄τσι.

Τι τρέχει μεταξύ τους; Απλά, παρέμειναν καλοί φίλοι και μετά τη συνεργασία τους. Μάλιστα, είχαν ανεβάσει και στο Instagram Stories μία φωτογραφία τον Απρίλιο από συνάντησή τους, μαζί με τον σταρ του «Queer Eye», Τζόναθαν Βαν Νες.

Κλείσιμο


Η Έμμα Στόουν λέγεται ότι έχει δεσμό με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Dave McCary από τα τέλη του 2017.

Η μαύρη κωμωδία «Maniac» γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστές τον Θερού, τη Στόουν και τον Τζόνα Χιλ, σε σκηνοθεσία Cary Fukunaga.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στη χρονιά, με δέκα ημίωρα επεισόδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης