Survivor: Μεγάλη ανατροπή των Μαχητών και υποψήφιοι Παπαργυρόπουλος, Κρητικός και Χάρος

survivor-maketa-1

Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 9-5 τελικά επικράτησαν 9-10 - Χαμός με τον Σώζοντα που δεν γλίτωσε την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Οι συζητήσεις έχουν ανάψει εν όψει του κρίσιμου αγώνα ασυλίας. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και στα δύο στρατόπεδα καθώς πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα… Ειδικά για την ομάδα των Διασήμων οι επιλογές είναι ελάχιστες σε ό,τι αφορά τις γυναίκες αφού έχουν μείνει μόνο η Δαλάκα και η Σαλταφερίδου. Και στους Μαχητές όμως πολλοί είναι αυτοί που τρέμουν τις υποψηφιότητες και θα ήθελαν να μην βρεθούν στο συμβούλιο.

Εντωμεταξύ για να μην ξεχνιόμαστε ο Σώζων αφού έχει εξαντλήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να τσακωθεί με τους Διασήμους αρχίζει τώρα να δοκιμάζει και τις αντοχές των Μαχητών. Η αρχή θα γίνει με τον Πάνο, τον οποίο όχι μόνο θα προσβάλει αλλά θα τον κατηγορήσει κατά την γνωστή τακτική του και στην κάμερα. Πόσο μου έλειψε ο Χάρος και τα τσαλίμια του…
Η μεγάλη ώρα της ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παικτες και τους προετοιμάζει για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί. Αυτή τη φορά ο στίβος μάχης είναι λίγο πιο απαιτητικός και πιο εντυπωσιακός.

Πρώτοι στην αρένα θα μπουν οι Πάνος και Σώζων. Θα μονομαχήσουν σκληρά αλλά το σκορ θα ανοίξει η ομάδα των Μαχητών κάνοντας το 1 -0 με τον Πάνο.
Ακολουθούν Δαλάκα και Ροδάνθη. Η Ροδάνθη θα μείνει αρκετά πίσω στην διαδρομή. Η Δαλάκα θα κερδίσει με σχετική ευκολία και θα ισοφαρίσει σε 1 – 1 για τους Διάσημους.

Τσίλης και Χάρης είναι οι επόμενοι παίκτες. Ο Τσίλης θα κάνει την ανατροπή και αν και ο Χάρης είχε μόνο ένα κυβάκι, με δύο δυνατές βολές θα τον προσπεράσει εύκολα και θα κάνει το 2 – 1 για τους Διάσημους. Η Εύη εναντίον της Μελίνας στο επόμενο. Η Σαλταφερίδου πιο εύστοχη θα κάνει το 3 -1 για τους Διάσημους.
Η σειρά του Ηλία και του Σώζοντα. Το 4 -1 είναι γεγονός.

Στον δεύτερο γύρο οι πρώτοι αντίπαλοι θα είναι ο Γιάννης και ο Πάνος. Παρόλο που θα φτάσουν σχεδόν στο παρά ένα και οι δύο ο Τσίλης πιο ψύχραιμος στον στόχο όπως το συνηθίζει θα νικήσει τον Πάνο και θα αυξήσει την διαφορά κάνοντας το 5 -1.

Ακολουθούν Ντάρια και Εύη. Νικήτρια θα αναδειχθεί η Εύη η οποία είναι σε πολύ καλή φόρμα αλλά θα κάνει μία πολύ επικίνδυνη βουτιά και θα πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Πλέον η ψαλίδα μεγαλώνει αρκετά και το σκορ θα γίνει 6 – 1 υπέρ της ομάδας των Διασήμων.Ο Χάρης αντιμετωπίζει τον Μουρούτσο ο οποίος δυσκολεύεται λίγο στα σημεία που έχει νερό. Πρώτος θα τερματίσει ο Χάρης αφήνοντας λίγο πίσω τον Μιχάλη. Νικητής ο Χάρης ο οποίος θα μειώσει σε 6 – 2 για τους Μαχητές.

Δαλάκα εναντίον Βιργινίας. Νικήτρια η Δαλάκα η οποία θα κάνει το 7 – 2 για τους Διάσημους. Η ομάδα των Διασήμων παίρνει σημαντικό προβάδισμα πλέον. Σώζων και Ηλίας. Με μία τελική βολή η οποία θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ο Σώζων θα πάρει τον πόντο και πλέον το σκορ για τους Διάσημους γίνεται 8 – 2. Μεγάλη διαφορά αλλά όπως θα έλεγε κάποτε και ο Τανιμανίδαρος «το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών»…

Μουρούτσος και Πάνος. Οι Μαχητές θα μειώσουν σε 8 – 3 καθώς θα είναι πιο εύστοχες οι βολές του. Μελίνα εναντίον Εύης. Θα κριθούν όλα στον στόχο. Θα νικήσει η Μελίνα και θα μειώσει κι άλλο το σκορ κάνοντας το 8 – 4.

Ηλίας και Τσίλης μπαίνουν στον στίβο μάχης. Και η ανατροπή συνεχίζεται καθώς η νίκη του Ηλία μειώνει κι άλλο την διαφορά και το σκορ θα γίνει 8 – 5. Όλα είναι πλέον πιθανά. Εντωμεταξύ η Ροδάνθη δίνει οδηγίες. Τι ζούμε, τηλεθεατάρες, τι ζούμε. «Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι» τραγουδούν στις εξέδρες.

Δαλάκα εναντίον Βιργινίας. Είναι αήττητη η Δαλάκα, δεν πιάνεται. Θα κάνει το 9 -5 για τους Διάσημους και πλέον όλα κρίνονται στον πόντο. Επόμενοι παίκτες θα είναι ο Σώζων και ο Χάρης. Ο Χάρης ο οποίος δεν πιάνεται στις βουτιές, είναι εξαιρετικός. Θα αποδειχθεί όμως πολύ καλός και στον στόχο και δεν θα αφήσει τους Διάσημους να πάρουν τον τελικό πόντο. Θα μειώσει σε 9 – 6. Οι Μαχητές το πιστεύουν και θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν όσο μπορούν.

Ακολουθούν ο Πάνος και ο Τσίλης. Το σκορ θα γίνει 9 – 7 καθώς οι Μαχητές αποδεικνύονται σκληρά καρύδια. Κατερίνα και Μελίνα στην θηλυκή Τιτανομαχία. Απίστευτη ανατροπή. 9 – 8 και πλέον έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Μουρούτσος και Χάρης. Η διαφορά εξανεμίστηκε και πλέον το σκορ είναι ισόπαλο 9 – 9. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές και φυσικά την απολαμβάνει η Ροδάνθη η οποία σπεύδει να συγχαρεί τον Χάρη που δείχνει να την σώζει από το σταυρό…Πλέον η κάθε ομάδα επιλέγει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι για τον τελευταίο πόντο. Οι Διάσημοι επιλέγουν τον Τσίλη και την Εύη ενώ οι Μαχητές τον Πάνο και την Μελίνα. Θα πάρουν θέσεις και οι τέσσερις και ο αγώνας ξεκινά. Η Μελίνα τερματίζει πρώτη και ακολουθούν τα αγόρια με τον Πάνο να κάνει τεράστια ανατροπή και να οδηγεί τους Μαχητές στη νίκη με 10 -9. Τι ήταν να γίνει αυτό. Ο Αγόρου πήρε φόρα τους μάζεψε και άρχισαν τα «Ηθικόν ακμαιότατον» και «Ποιοι είμαστε». Καιρός είχαν τα’ αυτάκια μας να νιώσουν τη φωνή τους.

Ατομική ασυλία πάση θυσία…

Λίγο πριν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Τανιμανίδης θα δώσει την πρώτη ατομική ασυλία στη πολυτιμότερη παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, την Κατερίνα Δαλάκα. Οι πέντε παίκτες που θα αγωνιστούν θα είναι ο Νάσος, η Εύη, ο Στέλιος, ο Σώζων, ο Μιχάλης και ο Τσίλης. Νικήτρια της δεύτερης ατομικής ασυλίας η Εύη Σαλταφερίδου άρα θα φύγει άντρας από την ομάδα. Πλέον όλα θα κριθούν στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οσο η Εύη μιλά στον Σάκη για την ατομική ασυλία που κέρδισε και για το ότι θα αναγκαστεί να υποδείξει έναν υποψήφιο η κάμερα δείχνει τον Σώζοντα. Γιατί, άραγε;Πάμε Συμβούλιο;

Μετά τους Διάσημους ήρθε η σειρά των Μαχητών να αναδειχθούν οι πολυτιμότεροι παίκτες τους, με τον Χάρη και την Μελίνα να κερδίζουν έπαθλο, ψάρι με πατατοσαλάτα.

Δυστυχώς έρχεται η ώρα της ανάλυσης και πρώτος θα πάρει τον λόγο θα είναι ο Σώζων. «Πυροβολεί» πρώτα την Εύη και τον Στέλιο. Η αναστάτωση δεν αργεί να προκληθεί με αποτέλεσμα να «πάρει φωτιά» του Συμβούλιο. Πρώτο «θύμα» το ρήμα «Συμμετέχω» που θα ζητήσει να εξαιρεθεί από την συζήτηση προκειμένου να μην κακοποιηθεί άλλο.Θα γίνουν μαλλιά κουβάρια λόγω Σώζοντα ο οποίος μιλά ακατάπαυστα. Ακολουθεί η ψηφοφορία και πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα αναδειχθεί ο Σώζων. Ολοι τον ψήφισαν κι εκείνος ψήφισε τον Στέλιο.

Ο ίδιος θα δηλώσει ότι το περίμενε πως όλοι θα τον ψήφιζαν όμως η πρώτη που θα αντιδράσει είναι η Δαλάκα η οποία θα πει πως τον ψήφισε διότι αγωνιστικά δεν είναι τόσο σταθερός. Η ώρα που θα πρέπει να επιλέξει έναν ακόμη υποψήφιο η Σαλταφερίδου έφτασε και μετά από σκέψη θα πει το όνομα του Στέλιου. Πιο ψύχραιμος ο Κρητικός θα πει πως κι εκείνος στη θέση της Εύης, τον εαυτό του θα ψήφιζε. Η Δαλάκα θα ψηφίσει τον Νάσο με αγωνιστικά κριτήρια. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί και οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στην κοινή τους παραλία. Στο twitter η μάχη Χάρου – Κρητικού είναι σφοδρή με τους χρήστες να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Απόψε θα μάθουμε ποιος παίκτης θα κουνήσει το μαντήλι…

ΣΧΟΛΙΑ (60)

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας

Τί χαζή η Δαλακα

just a thought

αγωνιστικά και αξιοκρατικότατα χωρίς προσωπικά πάθη και μίση, θα επέλεγα προς αποχώρηση Τσίλη και ...δυστυχώς Μιχάλη (ό, τι ήταν να δώσει το έδωσε, πλέον χάνει ακόμα και αν δεν έχει αντίπαλο). Ως τρίτη επιλογή μπας και λίγο συνετιστεί αγωνιστικά και όχι μόνο θα πρότεινα τον Χάρο που έχει δυνατότητες αλλά δεν τις αξιοποιεί στο έπακρο.

ξεχασα τιποτα?

ο κρητικος καιρο τωρα κανει διακοπες στη καραιβικη...περναει ζαχαρη..μια παιζει δεκα δεν παιζει, κανει τον γκουρου και μοιραζει χαμογελα...ο μουρουτσος προσπαθει, δεν λουφαρει, εχει σταματησει να λεει αμπελοφιλοσοφιες αλλα δειχνει κατακοπος...ο νασος, τελειο παιδι, δε λεω αλλα μια παιζει δεκα δεν παιζει κι αυτος και οταν παιζει δεν ειναι απ τους καλυτερους...ο τσιλης παιζει ο φουκαρας ανελλιπως, εχει γινει λαστιχο εκει περα, τωρα γιατι παχαινει αντι να αδυνατιζει, αυτο ειναι ενα μυστηριο..ο χαρος, καποια διπολικη διαταραχη την εχει αλλα ειναι ο μονος μαζι με τον τσιλη που σκιζονται απο τους αντρες...η ευη ειναι πολυ δυνατη αλλα αγεται και φερεται απ τη δαλακα..τελος η κατερινα, ειναι αξιολογοτατη σαν γυναικα και αθλητρια αλλα φαινεται οτι ειναι πολυ καλομαθημενη και η επαρση της κανει μπαμ....εχει δυσαρεσκειες στο κοινο αλλα εχει περισσοτερες συμπαθειες νομιζω γιατι ειναι μια δυνατη παικτρια ...τωρα για την αποχωρηση, το ποιο σωστο θαναι να φυγει ο κρητικος...ουτε παιζει, εχει τρια παιδια μικρα και σε λιγο αρχιζει και ο σεφερλης στο δελφιναριο...

Βαλεντίνη

Δεν υπερασπίζομαι τη Δαλακα , όμως για να είσαι πρωταθλητής πρέπει να είσαι εγωιστής , με την καλή έννοια , στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας . Δεν είναι καλύτερη η Μελίνα , διότι έχει ηττηθεί πολλές φορές και μάλιστα στο παιχνίδι των συμβόλων . Αφού η Ροδάνθη παραμένει στο παιχνίδι , γιατί να μην την επιλέξει η Δαλακα , χαζή είναι ; εκεί ο καθένας για το τομάρι του δουλεύει . Μουρούτσος κουρασμένος , Χάρος κρίμα , σαν νηπιαγωγείο ( θα το πω στη μαμά μου ) και όχι στάνταρ καλός παίκτης , με τις μέρες του είναι . Κρητικός , κούρασε από την εξέδρα να νουθετεί και να κραυγάζει ....... Νάσος εξαιρετικό παιδί .....,

απλά

η Δαλάκα είναι πολύ καλή αγωνιστικά και ωραία κοπέλα (αν και το παρακανε με τα ενεσίμα και αυτά στον ήλιο αντιδρούν περίεργα με πρήξιμο) θα κέρδιζε εύκολα αν ήταν ποιο ευγενική και καλοσύνατη!!! δεν χρειαζονταν αυτό το υπερβολικά φίλοδοξο και πατάω τους πάντες, προφιλ που βγάζει

Queen sissy

υπαρχει ομως και μια συμπαικτρια της που θα επρεπε να αφηνε και αυτην να επιλεγει πρωτη και να επιλεγει Ροδανθη καποιες φορες μη πω παντα αφου αυτη επαιρεται οτι ειναι η καλυτερη και πραγματι ειναι

Sith

Η Δαλάκα είναι μια εγωπαθης πιτσιρίκα που σκοπό έχει να φτάσει στο μπαγιόκο ότι κι αν χρειαστεί να κάνει. Απλά ξέχασε το πιο σημαντικό:Ο κόσμος βγάζει το νικητή...άραγε το σκέφτηκε ποτε το πόσο αντιπαθής έχει γίνει στο κοινό;

Αλαλούμ

Η Δαλάκα είναι μεν αθλήτρια, πλήν όμως είναι πολύ καλή ηθοποιός. Οταν έφυγε η Ξένια έπρεπε να εισχωρήσει στην ομάδα γιατί Φοβάται την απομόνοση. Ο Σώζων είναι το εξιλαστήριο θύμα ( δυστυχώς για αυτόν δεν έχει το καλοσυνάτο βλέμα του Αγγελόπουλου ). Η Εύη απο τύχη πήρε ατομική ασυλία και δεν είναι προτεινόμενη. Όσο για τον Κρητικό, είναι εκτός αγωνισμάτων εδώ και ένα μήνα ( άρα περιττή η παρουσία του ), ο Νάσος πότε ο Γιάννης δε μπορεί...

xx

O Σωζων εκανε το ψυχογραφημα της Δαλακα χθες και πραγματι επεσε μεσα ,εγωιστρια,αδιστακτη,χωρις ενδοιασμους και παντοτε να υποβιβαζει τον αντιπαλο κυριως οταν χανει και δεν εννοω μονο στο στιβο μιλαω για χαρακτηρα γενικως.Καλη παικτρια αλλα ενταξει ρε παιδια δεν εφερε και κανενα ολυμπιακο χρυσο,ολες οι αλλες που παιζει των ΤΕΦΑΑ ειναι και μερικες ουτε και αυτο,αλλο αθλητης ,αλλο απλος γυμναστης.

@

Η Δαλάκα μιμείται συμπεριφορά Χανταμπάκη, κλικαδόρος επάρση αλαζονία ξερόλα κουτοπόνηρη το παίζει αρχιγόπουλο και ψήφιζει δυνατούς Τσιλη και Νάσο.

JOKER

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΒΑΛΕ ΣΩΖΩΝ ΣΤΟ POWER OF LOVE...

nike

Το έκανα εικόνα και δάκρυσα....χαχαχαχα

Θεριστής

η Δαλάκα τι άτομο είναι? το παίζει πρωταθλήτρια και διαλέγει την Ροδάνθη για αντίπαλο? βάζει τις φωνές σε όλους λες και είναι δασκάλα? Ακρως αντιπαθητική αριβίστρια. Ο χάρος είναι psycho αλλά σαφώς πιο συμπαθής από τον Κρητικό που ελπίζω να φύγει γιατί είναι πιο γραφικός και από τα Ζαγοροχώρια.

anti-manos

η ψωναρα γιατι δεν αφηνει την Ευη να παιξει με την Ροδανθη ,μια φορα επαιξε με τη Μελινα και εχασε παιρνει ποντους και κερδιζει ασυλια παιζοντας με ΡΟ και ΒΙ αλλα την ποναει να βλεπει την πλατη της Μελινας.Παρ'ολα αυτα δε λεω οτι δεν ειναι καλη παικτρια ,ισως η καλυτερη αλλα λογω χαρακτηρα χανει πολυ.

@2

Εκφραση γυναικας και συμπεριφορα πρωταθλητριας σε συναθλητες, μεγαλυτερους της και σε ολυμπιονικες, οικογενειαρχες κ.λ.π ''τι κανατε ρε αλανια, ενα λεπτο ελειψα και...'' το ειπε προχθες σε ενα σερι ποντων. Τι να πει κανεις που μεγαλωσε αυτη η κοπελα ; τη λεξη σεβασμος εστω προς τον διπλανο της δεν την ξερει ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης