Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να δικαιολογήσει την... έκρηξη αγάπης του άντρα της για τον Τραμπ

Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να δικαιολογήσει την... έκρηξη αγάπης του άντρα της για τον Τραμπ

 Ωστόσο άτομα του κύκλου της αποκαλύπτουν ότι έχει κουραστεί από τα παραληρήματα του Κάνιε στο Twitter 

kanye-trump
Τη χθεσινή... έκρηξη αγάπης του συζύγου της για τον Τραμπ προσπάθησε να δικαιολογήσει σήμερα η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλώντας τον Κάνιε Γουέστ «ελεύθερο στοχαστή» και ασκώντας κριτική σε όσους αμφισβήτησαν την ψυχική υγεία του ράπερ.

«Έχει ελεύθερη σκέψη, δεν επιτρέπεται αυτό στην Αμερική; Επειδή κάποιες από τις ιδέες του διαφέρουν από τις δικές σας πρέπει να "παίζετε" το χαρτί της ψυχικής υγείας; Δεν είναι δίκαιο. Στην πραγματικότητα βρίσκεται έξω από εκείνο το σκοτεινό μέρος όταν είναι ο εαυτός του και εκφράζεται ελεύθερα», έγραψε η 37χρονη.
Κλείσιμο
Με επόμενη ανάρτησή της ωστόσο η Κιμ προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από την ενθουσιώδη γνώμη του άνδρα της για τον Αμερικανό πρόεδρο: «Οι περισσότεροι άνθρωποι (μεταξύ των οποίων και εγώ) έχουν πολύ διαφορετικά συναισθήματα σχετικά με αυτό το θέμα. Αλλά αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ αποψη. Πιστεύω στο δικαίωμα των ανθρώπων να εκφράζουν την γνώμη τους, ακόμη κι αν διαφέρει από τη δική μου.
Παρά τη στήριξή της στον Κάνιε, άτομα του στενού κύκλου κύκλου του ζευγαριού είπαν στο People εχθές ότι η παρορμητική συμπεριφορά του ράπερ και τα παραληρήματά του στο Twitter έχουν κουράσει την Κιμ, η οποία προσπαθεί να προφυλάξει την φίρμα της από τις επιπτώσεις των πράξεών του.

«Ο Κάνιε φέρεται σαν παιδί που χρειάζεται συνεχώς προσοχή και η Κιμ έχει ήδη τρία από αυτά», είπε υπό καθεστώς ανωνυμίας μια πηγή στο περιοδικό.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές το απόγευμα ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με ποικίλα πολιτικά και κοινωνικά θέματα που τον απασχολούν, σε αρκετά από τα οποία επαινούσε τον Τραμπ και δήλωνε την στήριξή του στο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου.

«Δεν χρειάζεται να συμφωνείς με τον Τραμπ, αλλά ο όχλος δεν μπορεί να με κάνει να μην τον αγαπήσω. Είμαστε και οι δύο η ενέργεια του δράκου. Είναι ο αδερφός μου. Τους αγαπώ όλους. Δεν συμφωνώ με όσα κάνει ο καθένας. Αυτό μας κάνει ξεχωριστά άτομα. Και έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις του ο Κάνιε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης