Καβγάδες στους Διάσημους, παλτά στους Μαχητές και στο βάθος κλάματα από τα γράμματα

foto-surv-i

Οι Διάσημοι συνεχίζουν την επέλαση, κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και διαβάζουν συγκινημένοι γράμματα από τις οικογένειές τους και στη συνέχεια κερδίζουν και τα pancakes

Ωδή στην πρωτεΐνη. Αν μπορούσες να βαφτίσεις την εμπειρία των Μαχητών οι οποίοι γεύτηκαν κρέας μετά από καιρό κάπως έτσι θα την ονόμαζες. Το σουβλάκι ήταν όνειρο για τους πεινασμένους παίκτες οι οποίοι το δόξασαν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Στους Διάσημους ο Σώζων και ο Τσίλης δουλεύουν το σύστημα σκόρδο – κρεμμύδι και απ’ ότι φαίνεται το έχουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Σώζων είναι ο άνθρωπος που κρατά την αόρατη κουτάλα και ανακατεύει τα πάντα. Τους συμπαίκτες του και τα στομάχια μας. Κι επειδή έχουμε καιρό να κάνουμε αφιέρωση άσμα, του αφιερώνουμε ένα του Μαζώ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του «Άνω κάτω τη ζωή μου όταν θες εσύ την κάνεις. Εύκολο για σένα είναι άμα θες να με τρελάνεις».

Ο Νικόλας Αγόρου θα μιλήσει έξω από τα δόντια και θα πει πως τα «παλτά» της ομάδας πρέπει να απομακρυνθούν να θέλουν να ξαναφάνε. Τα εστί παλτά; Ροδάνθη και Φελίσια για τον Αγόρου ο οποίος έχει ήδη ψηφίσει σε περίπτωση απώλειας ασυλίας, όπως όλοι καταλαβαίνουμε.Η κατάσταση αρχίζει να ζεσταίνεται και στις δύο παραλίες καθώς το έπαθλο επικοινωνίας όσο περνάει ο καιρός μοιάζει όλο και πιο πολύτιμο. Η ψυχολογία θέλει κι αυτή ενίσχυση όπως το στομάχι και απόψε ο αγώνας αναμένεται σκληρός μεταξύ Διασήμων και Μαχητών.

Αγώνας για επικοινωνία και φακές
Ο Τανιμανίδαρος ευτυχώς επέστρεψε και υποδέχτηκε τις δύο ομάδες. Δίνει οδηγίες για το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και ένα κιλό φακές.
Δυο δυο θα κουβαλούν κουβάδες οι παίκτες σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης… Ο Στέλιος και ο Σώζων από τη μια και ο Ηλίας με τον Χάρη από την άλλη. Στον στόχο θα φτάσουν πρώτοι οι Διάσημοι και θα κερδίσουν.

Γιάννης και Μιχάλης με Κωνσταντίνο και Χάρης θα πάρουν τους κουβάδες στα χέρια. Για μία ακόμη φορά οι παίκτες των Διασήμων θα αποδειχθούν πιο εύστοχοι και θα καταφέρουν να πάρουν το δεύτερο πόντο. Το σκορ θα γίνει 2 – 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν οι Δαλάκα και Σαλταφερίδου οι οποίες αντιμετωπίζουν την Φελίσια και τη Μελίνα. Όπως γίνεται πάντα οι Δαλάκα και Μελίνα θα αγωνιστούν για τον πόντο με την διαφορά να είναι στο δευτερόλεπτο και αυτή τη φορά πιο τυχερή θα σταθεί η Μελίνα. Δύο φορές βρήκε τον κουβά η Κατερίνα αλλά δεν «την ήθελε» αυτή τη φορά. Το σκορ γίνεται 2 -1 με τους Διάσημους να προηγούνται.Μιχάλης και Τσίλης εναντίον Πάνου και Ηλία. Ο Τσίλης θα επιβεβαιώσει την φήμη του και θα πετύχει τον στόχο κάνοντας το 3 -1 για τους Διάσημους.

Χάρης και Τσεπάνης απέναντι στο Σώζοντα και τον Στέλιο. Τελικά ο Στέλιος θα κάνει το 4 – 1 καθώς μετά από πολλές βολές θα ρίξει πρώτος τους κουβάδες του. Φτάνοντας στην εξέδρα Στέλιος και Σώζων θα γίνουν μαλλιοκούβαρα. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Όμως το twitter θα επιτεθεί στον Κρητικό και θα τον κριτικάρει αρνητικά για το γεγονός ότι μάλωσε τον Σώζοντα με αλαζονεία και άδικα. Κάποιοι χρήστες μάλιστα φτάνουν στο σημείο να τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Χανταμπάκη…Δαλάκα και Εύη με Μελίνα και Φελίσια. Η Σαλταφερίδου θα κάνει το 5 – 1 καθώς η Φελίσια στοχεύει κάτι που εμείς δεν έχουμε δει στην οθόνη, ίσως κάποιο πουλί που πετάει στην παραλία.

Ηλίας και Κωνσταντίνος απέναντι σε Μιχάλη και Σώζοντα. Ο Μουρούτσος είναι και εύστοχος και γρήγορος και το 6 – 1 για τους Διάσημους είναι γεγονός. Στέλιος και Τσίλης με Πάνο και Χάρη. Οι Διάσημοι δεν αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους Μαχητές όπως θα πει και ο Τανιμανίδαρος και έτσι το 7 -1 είναι απόλυτα λογικό. Ο Κρητικός είναι πολύ γρήγορος και εύστοχος.

Το θηλυκό κουαρτέτο επαναλαμβάνεται. Φελίσια και Μελίνα εναντίον Κατερίνας και Εύης για τρίτη φορά. Και το 8 -1 έρχεται χαλαρά με Σαλταφερίδου να ζωγραφίζει στον στόχο. Οι Μαχητές έχουν πρόβλημα απόψε. Σοβαρό και φαίνεται από το σκορ και την διαφορά.

Μιχάλης και Σώζων με Κωνσταντίνο και Ηλία. Οι Μαχητές θα μειώσουν σε 8 – 2 με τον Τσεπάνη να κερδίζει στον στόχο τον Σώζοντα.

Στέλιος με Γιάννη και Πάνος με Χάρη στο επόμενο. Θα χρειαστεί το replay για να φανεί ο νικητής και τελικά οι Μαχητές θα πάρουν τον πόντο κάνοντας το 8 – 3.
Τέταρτη συνάντηση για Κατερίνα και Εύη με Φελίσια και Μελίνα. Το σκορ θα γίνει 9 – 3 για τους Διάσημους.

Για να μην το κουράζουμε άλλο ο Τσίλης θα κάνει το 10 – 3 σε ένα παιχνίδι που φάνηκε από νωρίς ότι θα πάει στους Διάσημους.

«Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα τότε θα κλάψεις με μαύρο κλάμα» τραγούδησε ο Γιώργος ο Νταλάρας και οι Survivors το έκαναν πράξη. Στη συνέχεια οι Διάσημοι θα διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους. Συγκινητική η στιγμή που ο Κρητικός θα διαβάσει το γράμμα του γιου του, Αρη και θα ξεσπάσει σε λυγμούς απαρηγόρητος.

Ο Νάσος θα λάβει γράμμα από τον τιτανοτεράστιο Αργύρη Παπαργυρόπουλο, αγαπημένο. Ο πατέρας του θα είναι τρυφερός και η μητέρα του θα γράψει με λεξιλόγιο που κάτι μας θυμίζει… Ο αδελφός του θα του γράψει ποίημα. Αγαπητέ sir Αργύρη, δεν έπρεπε να ανοίξεις μπουζούκια, αλλά Ακαδημία Τεχνών και Γραμμάτων τελικά. Τα κλάματα θα βάλει και η Κατερίνα Δαλάκα όταν θα διαβάσει τα γράμματα της οικογένειάς της. Σώζων και Μουρούτσος θα λυγίσουν και θα ξεσπάσουν και αυτοί σε λυγμούς.Πες το αλλιώς
Ξεχάστε κουίζ και ερωτήσεις του τύπου «πόσες φορές κάνουν σεξ οι πιγκουίνοι». Το παιχνίδι αλλάζει ριζικά, κι ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε πολύ με αυτά που ακούγαμε. Χώρια το ταράκουλο με κάτι απαντήσεις που μας ξεπερνούσαν ως ανθρώπους και ως τηλεθεατές με αντοχές.

Κι αν μέχρι τώρα ξέραμε τα «Πες το μ’ ένα φιλί» και το «Πάρτο αλλιώς», τώρα θα μάθουμε το «Πες το αλλιώς». Το έπαθλο για τους νικητές είναι pancakes με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς. «Φάτο αλλιώς» λοιπόν καλύτερα. Και μάλιστα πλέον οι νικητές και σε αυτή την περίπτωση αναδεικνύονται ως παίκτες που επιλέγουν κάποιους συμπαίκτες τους να μοιραστούν το έπαθλο.

Ωραίο το παιχνιδάκι. Διασκεδαστικό και αποκαλυπτικό ειδικά στην περίπτωση των Τσεπάνη, Φελίσια και Ροδάνθης… Οι περιγραφές και οι απαντήσεις είναι λίγο πιο άστοχες από αυτές παιδιών ηλικίας 3 – 5 ετών. Για όνομα του Θεού…Νικητές οι Διάσημοι για μία ακόμη φορά που θα φάνε το γλυκό και θα καρδαμώσουν τα πουλάκια μας.

Λίγο πριν δούμε τις γλυκούμπες ξαφνικά σκάει μπροστά μας αγγελία των Ατζουνοπαραγωγών η οποία αναζητά υπαλλήλους. Οσοι είστε άνεργοι, τηλεθεατάρες, σπεύσατε, είναι κιμπάρης ο Ατζούν.

Τα pancakes δεν προλάβαμε να τα δούμε. Καταβροχθίστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Με τις υγείες μας.

ΣΧΟΛΙΑ (16)

chrisAK

Οι Μαχητές είναι καλύτεροι. Αν φύγουν τα παλτά Ροδάνθη, Βιργ,Φελι, σίγουροι πόντοι για τους Διάσημους πιό άνετοι και ψυχολογικά. Οι 3ις των Μαχητών, Πάνος, Ηλίας, Αγόρου είναι καλύτεροι απ΄όλους τους Διάσημους, Σκεπ, Χάρης ίσοι με όλουςτους Διασήμους, παλτά, μόνο ο Κρητικός ξεχωρίζει ανάμεσα σ΄αυτούς. Μελίνα-Δαλάκα η Μελίνα έχει περισσότερες νίκες και με διαφορά, Η Ντάρια ένα πόντο κάτω από την Εύη στο ραν είναι όμως η μόνη που σημαδεύει στον στόχο σωστά, οι άλλες πετούν κρίκους και μπάλλες στο πουθενα. Απορώ Ροδ, Βιργ πώς βρίσκουν τον στόχο, ίσως κανα αόρατο χέρι, είναι για πολλά γέλια,,,

chrisAK

Οι Μαχητές πρέπει να χάσουν 1-2 ασυλίες για να τελεώσει το μαρτύριό τους. Μέχρι τότε όμως η Μελίνα θαα τους πει για χαρά σας βαρέθηκα, όλους και ολες τις γλάστρες. Η Μελίνα πάντα ζητά Δαλάκα. Η Δαλάκα, διεστραμένη, κάνει φέτες την φουκαριάρα την Ροδάνθη, προλαβαίνει ακόμη και την Εύη να βγεί κατά Ροδάνθη. Ο Σώζων ο απαίσιος, μια φορά έκανε σερί και θα το κάνει κάδρο, όλο σερι ήττες είναι και λέει ότι είναι ο καλύτερος απ΄όλους, γρήγορος, ξερόλας, φαντασμένος, γελοίος ο άνθρωπος....

just a thought

Το ότι ακολουθεί μια τακτική "χ" η όποια Δαλάκα ώστε να δυναμώσει την ομάδα της και να αντιμετωπίσει ήρεμα όταν έρθει η ώρα μια δυνατή της αντίπαλο, δεν την καθιστά διεστραμμένη. Εδώ ο Ηλίας που είναι πολύ δυνατός παίχτης επέλεγε διαρκώς τον λίγο άνω του μετρίου Τσίλη για να φαίνεται πρώτος στα στατιστικά (και από τακτικής απόψεως καλά του βγήκε). Η Δαλάκα θα έρθει αντιμέτωπη πολλές φορές με την Μελίνα στην πορεία. Μην ξεχνάς ότι χειρότερο μαρτύριο περνούσαν οι διάσημοι με την ντίνα και την μόδα των τουιτεράδων που την κρατούσαν μέσα... Δίκιο έχεις και εσύ για την ομάδα που υποστηρίζεις, το κατανοώ αλλά μην λέμε και υπερβολές. Φαίνεται η αξία της Δαλάκα δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί (κάτι που ίσως έχει ανάγκη ο Ηλίας για να καλύψει αδυναμίες του ενόψει της συνέχειας). Και εδώ πρωταθλητισμός είναι σε αθλητικό μεν αλλά διαφορετικό επίπεδο συναγωνισμού, έτσι λειτουργούν αυτά. Πέρυσι οι Μάριος, Βασάλος, Κώστας έπαιζαν συστηματάκι τον Ντάνο μπας και τον ξεκάνουν (άσχετα αν δεν μάσαγε το παλικάρι). Και καλά έκαναν από τακτικής άποψης.

Οταν

εχεις μεσα διασημους οπως ο κρητικος κτλ, σημαινει πολυ απλα πως δεν ειχες καλυτερες επιλογες... Οι περσινοι ηταν πολυ πιο δυνατα ονοματα. Αν δεν τους βοηθησουν, του χρονου δεν θα παει κανενας σελεμπριτι γιατι γινονται χαλια... Δεν το λενε γιατι κλεινουν δουλειες μετα το σοου. Αλλα δεν θα ξαναπηγαιναν... Σωζων, ντανος, μελινα κτλ ειναι οι επιλογες, αλλα δεν ειναι σελεμπριτι και δεν θα γινουν αν δεν βλεπει ο κοσμος το σοου για τους σελεμπριτις (οι οποιοι δεν ειναι για τετοια ζορια). Μεχρι να φυγουν τα μπαζα απο του μαχητες θα κερδιζουν μονο απο τυχη... Ο αγορου μπορει αν ειναι γρηγορος, νομιζω ομως οτι τους κανει μονο κακο με την αερολογια του. Ειναι ασταματητος και λεει μπουρδες τυπου, τρεχα μετα πηδα γρηγορα στο νερο και μετα μονο στοχος, σωπα ρε φιλε. Ουσιαστικη βοηθεια μηδεν, μονο ποζες στην καμερα. Τους εχει κανει το μυαλο σαλατα. Λογικο ειναι να μην μπορουν να πετυχουν τους στοχους στο τελος..

123

Δεν το βλέπω πλέον...πιο προβλέψιμο πεθαίνεις...βαρέθηκα να βλέπω τους αλλαζόνες διάσημους να χλαπακιάζουν τον αγλέορα και να λυπάμαι τους άλλους που παραμένουν πεινασμένοι εδώ και καιρό , από τότε που η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού , κατευθύνοντας στην ομάδα των διάσημων δύο πολύ καλούς παίχτες. Και η εύνοια αυτή προς τους διάσημους συνεχίζεται με κάθε τρόπο ακόμα και στην επιλογή των λέξεων το είδαμε χθες...απαράδεκτο...το ίδιο απαράδεκτη και η Δαλάκα που θέλει να "συντρίψει" και ψυχολογικά τους αντιπάλους για να μην σηκώσουν ποτέ ξανά κεφάλι....εντελώς αθλητική και ευγενής άμιλλα από την πρωταθλήτρια , δεν έχω λόγια .....

Stakis

Ετσι ακριβώς....

just a thought

Λειτουργείτε οπαδικά και όχι αντικειμενικά. Και αυτό γιατί έτυχε όταν ερωτήσεις όπως ....Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία (χωρίς περιορισμούς τύπου Μιλάνο κλπ) έπεφταν στους μαχητές, στους διασήμους έπεφταν λέξεις όπως "ταμπεραμέντο". Χαλαρώστε λίγο. Επίσης δεν έδωσε κανείς στους διασήμους τίποτα, κέρδισαν και επέλεξαν πρώτοι, έτσι ήταν το σωστό να γίνει. Άλλωστε ο καλύτερος παίχτης του φετινού survivor είναι ο Πάνος, μην τρελαθούμε κιόλας. Όσον αφορά την αλλαζονεία, δείτε αντιδράσεις Νικόλα και παλιότερες Μελίνας όταν κέρδιζαν και όχι μόνο... Στο κάτω-κάτω όταν κέρδιζαν σερί οι μαχητές ήταν πιο καλό το παιχνίδι; Να είστε αντικειμενικοί!

ρεαλιστής

123, το βλέπεις το θέμα τελείως οπαδίστικα. Υποστηρίζεις τους Μαχητές και ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για τις ήττες τους, ενώ όταν είχαν αλλεπάλληλες νίκες τότε όλα τα έβρισκες φυσιολογικά. Δεν τους έδωσαν δυο πολύ καλούς παίχτες. Αυτοί επέλεξαν γιατί εκείνη τη μέρα είχαν νικήσει το παιχνίδι της ημέρας. Και τελικά τι έγινε; Η Σαλταφερίδου πράγματι είναι αξιόλογη, ο Σώζων δημιουργεί περισσότερα προβλήματα με το χαρακτήρα του από αυτά που προσφέρει αγωνιστικά, ενώ ο Πάνος έχει αποδειχτεί για τους Μαχητές αστέρι και αγωνιστικά και στο χαρακτήρα. Επομένως οι ομάδες είναι περίπου στα ίδια, ενώ οι Μαχητές έχουν την πολυτέλεια να χάσουν την ασυλία χωρίς επιπτώσεις, αντίθετα θα δυναμώσουν κιόλας. Το οπαδίστικο πνεύμα το συνεχίζεις και στο παιχνίδι των λέξεων και τέλος ένα αστείο της Δαλάκα παίρνεις στα σοβαρά. Δε χρειάζεται οπαδισμός, αλλά επιδοκιμασία των καλών προσπαθειών και των δυο ομάδων.

Λαρισαίος

τιτανοτεράστιος ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος?????? Ρε πάτε καλά??? Μήπως να βλέπατε λίγο την ιστορία αυτού του ατόμου?? Μαχαιρώματα, νύχτα, εκβιασμοί και δεν συμμαζεύεται.. Βέβαια ο γιός του είναι εξαιρετικό παιδί, μπράβο του. Απο αγκάθι βγαίνει ρόδο..

just a thought

Τρομερή Δαλάκα και ή Εύη Σα., στο κουίζ τα "έσπασαν" κυριολοκτικά. Εκτός από σούπερ παίκτριες έχουν και χιούμορ που δεν φαινόταν. Ο Σώζων να δουλέψει τον στόχο και να αφήσει το τρολάρισμα. Είναι πραγματικά πολύ γυμνασμένος και είναι κρίμα να μένει σε ανοησίες. Ξαναθυμήθηκε τον παιχταρά που έκρυβε μέσα του ο Κρητικός, αλλά ας κόψει λίγο την απότομη συμπεριφορά απέναντι στον Σώζοντα, όσο τρολ και αν είναι. Η καλή συμπεριφορά βοηθάει και ο άλλος αποφασίζει αν θα είναι ντουβάρι ή δημιουργικός σε αυτό που κάνει. Φοβερή η καρατιά Μουρούτσου στο τέλος, εύχομαι να βρει τον καλό του αγωνιστικά εαυτό, ψήγματα του οποίου μας έχει δείξει. Για κάποιον λόγο φαίνεται από κάποιον κόσμο αχώνευτος, εμένα δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο, αλλά ίσως αν αγωνιστικά σταθεροποιηθεί να δείξει το καλό του πρόσωπο. Πάνος παιχταράς, αλλά άτυχος χθες. Επίσης διαπίστωσα κάτι. Ο Ηλίας δεν είναι γρήγορος όσο πχ ο Πάνος, ο Νικόλας, ο Στέλιος, αλλά είναι αρκετές φορές αποτελεσματικός στους στόχους. Μάλλον είναι πλασματική η εικόνα του καλύτερου παίχτη. Στα ατομικά θα σαρωθεί και θα αποδειχθεί απλώς ένας δυνατός παίχτης που ήξερε να κρύβει τις αδυναμίες του. Από γυναίκες, κορυφή η Κατερίνα (άφταστη), μετά έρχονται οι: Μελίνα και Εύη Σα, που είναι φοβερές παίχτριες. Καλές αλλά όχι σούπερ, είναι και η Βιργινία με την Ντάτια, δυνατές παίχτριες και αυτές. Από άντρες δεν βλέπω κάποιο "παλτό" οι περισσότεροι είναι άνω του μετρίου άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

alex

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το σχόλιο για Μουρούτσο, ειναι τρελή μετριότητα, αργός, χωρις ιχνος έκρηξης (κάτι στο οποιο υστερουνε ολοι εκτος του Πάνου), και με ελάχιστη αντοχή. Τις περισσοτερες νικες του τις εχει πάρει απο τους στοχους, οπως και ο Τσιλης, αν προσέξεις 9 φορές στις 10 αυτοι οι δύο τερματιζουν δεύτεροι στον στιβο και μετά προσπαθουν να παρουν την νικη απο τους χαζοστόχους, που στα περισσοτερα παιχνιδια ακυρώνουν την προηγουμενη προσπάθεια στον στιβο! Οι στόχοι προφανως υπάρχουν για να νικάνε που και που τα παλτά και να υπάρχει το στοιχειο της έκπληξης. Και απορώ που δεν βρίσκεις αχώνευτο εναν άνθρωπο που δεν (χαμο)γελάει ποτέ και το παιζει αρχηγάρα στην ομαδα, οταν η αποδοση του ειναι απο τις χειροτερες ολων... Αχώνευτος μου ειναι και ο Τσιλης, εχθες ΝΙΚΗΣΕ ο Σώζων και ο Τσιλης αντι να του πει μπράβο του ανεφερε τα 2 λάθη που έκανε, με υφος ...Ομπράντοβις! Και στο καπάκι έπαιξε ο Τσίλης και εχασε, χαχαχα, αρχιζω και συμπαθώ τον Σώζωντα γιατι ειναι αντιμέτωπος με την κλίκα του Μουρουτσου, Τσίλη και Στελιου, του κάνουν ψυχολογικο πολεμο και καψώνια απο τοτε που πηγε στην παραλία, αυτος ο Τσιλης ειναι μεγάλη σουπιά! Τέλος, Ντάρια και Βιργινία ειναι πολύ μέτριες, ειδικά η δεύτερη.

Θεριστής

Οι μαχητές φέτος είναι φουλ στόκοι. Ελεος. Ελπίζω να είναι η έλλειψη φαγητού. Δεν στροφάρουν τα άτομα.

alex

Η γυναικαρα ειναι τεμάχιο και από "το εφαγα και την έκανα..." επρεπε ο Πάνος να μαντέψει την ...ταράτσα!! Πόσο πουθενάς ειναι αυτος ο Χάρης ρε, για αλλη μια φορά το έπαιζε έξυπνος και έλεγε την μια κοτσάνα μετά την άλλη! Απορώ με τον Πάνο που αποφάσισε να πάει εκει και να ανταγωνιζεται με ολα αυτά τα παλτά!

Μαχητές για κλαματα

Με έχουν απογοητεύσει ως ομάδα να τους βλέπω να χάνουν κ να κερδίζουν οι αλλαζωνες διάσημοι. Δεν ήταν κ τόσο δύσκολο να ρίξεις τον κουβα. Η δαλακα έχει πιο δύναμη από τον τσεπανη κ τον πανο που είναι άντρες? Τα ξυλαγγουρα δεν συμμετέχουν καν τώρα που έφυγε η Όλγα κ η φελι μαζί με την Ροδάνθη δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στον στόχο. Ας χάσουν ασυλία σήμερα για να πετάξουν κανένα βαρίδι για να ελαφρύνει κ να δυναμώσει η ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος

τηλεθεατάρας

Δεν είχα αμφιβολίες για το πνευματικό επίπεδο των περισσότερων παικτών, αλλά το χθεσινό παιχνίδι ξεπέρασε και τις όποιες προσδοκίες... Καλά, ο Τσεπάνης είναι γνωστή (μη) ποσότητα σε οτι εχει να κάνει με τη χρήση του άνω μέρους του σώματός του, αλλά απο κάποιους άλλους παίκτες περίμενα πολλά περισσότερα. Φελίσια...(Δημοσιογράγος???), Ροδάνθη... (Φοιτήτρια???), η Ντάρια μπορεί να έχει ενα ελαφρυντικό λόγω γλώσσας... Πολύ ωραίο το παιχνίδι, να το επαναλάβετε να γελάμε λίγο...

Stakis

Ερωτήσεις στους Διάσημους:Πετσέτα,θάλασσα πίνακας τραπέζι,,...Λέξεις προς Μαχητές: Ιωάννης ο Βαπτιστής, Δαλάι Λάμα, Βίβλος, ηθική....Το προμοτάρισμα των "διασήμων" συνεχίζεται από την παραγωγή μέσα στα μούτρα μας που φαίνεται να μας περνάνε για ηλίθιους...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

james_ar

Άνα ντε Άρμας και Λασάνα Λιντς η νέα «πνοή» στο καστ της 25ης ταινίας του Μποντ, που θα βγει στις αίθουσες σε έναν χρόνο - Επιστρέφουν η Λέα Σεϊντού  ως «Δρ. Μαντλιν Σουάν» και η Ναόμι Χάρις ως «Ηβ Μανιπένι»

10