Ρένα Μόρφη: Έχω δεχτεί μπούλινγκ ακόμα και από καθηγητή μου

Ρένα Μόρφη: Έχω δεχτεί μπούλινγκ ακόμα και από καθηγητή μου

Η τραγουδίστρια των Imam Baildi μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τον χαρακτήρα της

Η  όμορφη τραγουδίστρια των Imam Baildi,  Ρένα Μόρφη κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε. Η τραγουδίστρια η οποία κληρονόμησε όχι μόνο το ταλέντο αλλά και το καλλιτεχνικό της  ψευδώνυμο από την γιαγιά της Κερασία Κουτσελίνη ή αλλιώς Σούλη Ανατολή μίλησε σε συνέντευξή της για το πώς ήταν η ίδια ως παιδί ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το bullying που δεχόταν ακόμα και από καθηγητές της.

«Είχα πολύ λίγες φίλες και μάλωνα μαζί τους, έκανα πάντα ίντριγκες. Πάντα με διέκρινε η ευθύτητα στη ζωή μου και έχω ένα πρόβλημα: Δεν έχω ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις κι αυτό χρειάζεται και στο σχολείο. Δεν το είχα ποτέ, οπότε δεν ήμουν το αγαπημένο κορίτσι του σχολείου, έχει τύχει χρονιά να καθίσω μόνη μου στο θρανίο», λέει στο περιοδικό you weeekly.

Η τραγουδίστρια τόνισε, επίσης, πως ούτε το σχολικό της περιβάλλον ήταν φιλικό ως προς την ίδια καθώς έχει δεχτεί bullying ακόμα και από εκπαιδευτικό. «Ναι και από τον ίδιο τον δάσκαλο. Ήταν άλλες οι εποχές δεν ξέραμε τι σημαίνει, μετά συνειδητοποίησα πως ονομάζονται αυτές οι συμπεριφορές», εξομολογείται.

«Υπήρχε μες στην τάξη μια υποτίμηση προς το πρόσωπό μου, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Θυμάμαι να λέει ο δάσκαλος στο δημοτικό ότι  ‘’γίνεται ένας διαγωνισμός τρεξίματος και φυσικά θα πάνε παιδιά που τρέχουν γρήγορα, όχι η Ρένα που τρέχει σαν χελώνα!’’», συμπλήρωσε τονίζοντας πως δεν επρόκειτο για το γυμναστή του σχολείου.

Η Ρένα Μόρφη που μέσα από το καλλιτεχνικό της alter ego «Σούλη Ανατόλη» η οποία έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά μας, καταλήγει λέγοντας «Τότε με στεναχωρούσε, αλλά πάντα είχα τοποθετημένα τα πράγματα στη θέση τους μέσα μου και σε αυτό όντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένεια».


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Καθηγητης

ΕΓΩ ΔΕΧΤΗΚΑ ΜΠΟΥΛΥΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ.ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης