Οι αδελφές Hadid ποζάρουν ολόγυμνες και αγκαλιασμένες και διχάζουν το κοινό

Οι αδελφές Hadid ποζάρουν ολόγυμνες και αγκαλιασμένες και διχάζουν το κοινό

Οι χρήστες στα social media χαρακτήρισαν «ανάρμοστη» την πόζα και σχολίασαν την αλλοίωση του προσώπου της Bella από το photoshop

Οι αδελφές Hadid ποζάρουν ολόγυμνες και αγκαλιασμένες και διχάζουν το κοινό
Μπορεί να μας έχουν συνηθίσει, καθεμία ξεχωριστά, σε άκρως τολμηρές φωτογραφήσεις, ωστόσο οι αδερφές Hadid φωτογραφίζονται σπάνια μαζί και μάλιστα σε τόσο σκανδαλιστικές πόζες... 

Για τις ανάγκες του εξωφύλλου της βρετανικής Vogue Μαρτίου οι δύο καλλονές «πέταξαν» όλα τους τα ρούχα και πόζαραν σφιχταγκαλιασμένες, σε μια σχεδόν ερωτική πόζα που δίχασε - για ευνόητους λόγους - το κοινό.

Η 22χρονη Gigi και η 21χρονη Bella, 21 κοιτάζουν με προκλητικό βλέμμα την κάμερα με τα χέρια τους ακουμπισμένα στον αστράγαλο και το στήθος της άλλης αντίστοιχα. Η καθόλου αδερφική αυτή πόζα αποτέλεσε αφορμή για έναν «χείμαρρο» αρνητικών σχολίων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τη φωτογραφία «ανάρμοστη» και «αλλόκοτη».

«Οι αδερφές δεν κάθονται έτσι», σχολίασε μια γυναίκα κάτω από την ανάρτηση της Vogue, με πολλούς χρήστες να συμφωνούν μαζί της. 

Πολλοί χρήστες επίσης επισήμαναν το γεγονός ότι η Bella Hadid εμφανίζεται σχεδόν... αγνώριστη στο εν λόγω εξώφυλλο, με το πρόσωπό της να έχει αλλοιωθεί από το Photoshop.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης