Manu Chao και Κλέλια Ρένεση βρέθηκαν σε χώρο στέγασης προσφύγων στην Αθήνα

Manu Chao και Κλέλια Ρένεση βρέθηκαν σε χώρο στέγασης προσφύγων στην Αθήνα

Πριν λίγες μέρες ο Manu Chao βρέθηκε στην Ελλάδα για χάρη της αγαπημένης του Κλέλιας και μαζί επισκέφθηκαν το City Plaza στην Αθήνα

Manu Chao και Κλέλια Ρένεση βρέθηκαν σε χώρο στέγασης προσφύγων στην Αθήνα
Η σχέση του Γάλλου τραγουδιστή Manu Chao με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, έχει απασχολήσει αρκετά τα Μέσα της χώρας μας, ιδιαίτερα μετά το μουσικό project στο οποίο συνεργάζονται. 

Το ζευγάρι δεν σταματά να ταξιδεύει, να γνωρίζει νέα πράγματα και φυσικά να ενισχύει όσους έχουν ανάγκη. Αυτήν την ανθρωπιστική τους δράση ενίσχυσε και η εμφάνισή τους σε χώρο στέγασης προσφύγων στην καρδιά της Αθήνας.

Πριν λίγες μέρες ο Manu Chao βρέθηκε στην Ελλάδα για χάρη της αγαπημένης του Κλέλιας και μαζί επισκέφθηκαν το City Plaza στην Αθήνα, που λειτουργεί ως χώρος στέγασης των προσφύγων. Με χαμόγελο και ανάγκη για προσφορά, οι δυο τους προσπάθησαν να σταθούν για λίγο στο πλευρό τους και να τους κάνουν με τη μουσική τους να ξεχαστούν για λίγο από τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μετά την εμφάνισή τους στο City Plaza, το ζευγάρι χαλάρωσε με βόλτες στην Αθήνα και ένα πέρασμα από τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης