Συγκινεί ο νικητής της Eurovisiοn 2017: «Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη»

Συγκινεί ο νικητής της Eurovisiοn 2017: «Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη»

Στο βίντεο που ανάρτησε μετά την επιδείνωση της υγείας του ανακοινώνει την αποχαιρετιστήρια συναυλία του - Απαντά στα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι του μένουν μόνο 3 μήνες ζωής 

Συγκινεί ο νικητής της Eurovisiοn 2017: «Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη»
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα πορτογαλικά - και όχι μόνο - ΜΜΕ από την ακύρωση συναυλιών εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του, ο νικητής της Eurovision 2017 Salvador Sobral αποφάσισε να απευθυνθεί ο ίδιος στους φαν του για να τους εξηγήσει ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube, o νεαρός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του συναυλίες και να αφήσει για κάποιο καιρό στη μουσική, ώστε να εστιάσει στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, θα αποσυρθεί προκειμένου να «παραδώσει το σώμα του στην επιστήμη». «Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν, αλλά θα είμαι δυνατός» λέει στο συγκινητικό βίντεο, όπου ευχαριστεί τους φαν τους για την θερμή τους υποστήριξη τους τελευταίους δύσκολους μήνες.

Κλείσιμο
H μπαλάντα του που μάγεψε το κοινό της Eurovision



Επίσης, όπως αναφέρει, πρόκειται να δώσει την ερχόμενη Παρασκευή την τελευταία του αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Κασκάις. «Θα είναι όμορφα, θα είναι μεν ένα αντίο αλλά ένα προσωρινό αντίο», λέει ο τραγουδιστής ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου που έγραφαν ότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής, εάν δεν βρεθεί μόσχευμα για μεταμόσχευση.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική μου ζωή, και να μη μου κάνει πολλές ερωτήσεις. Είναι δύσκολο για μένα και για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ας είμαστε ειλικρινής, αναφέρομαι κυρίως σε κάποια σκανδαλοθηρικά περιοδικά που έγραψαν ότι μου μένουν μόνο τρεις μήνες ζωής», ανάφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που μάγεψε το κοινό της φετινής Eurovision με την μπαλάντα του «Amar Pelos Dois» κερδίζοντας μάλιστα και την πρώτη θέση.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης