Κινδυνεύει με φυλάκιση 10 ετών επειδή ισχυρίστηκε ότι τη βίασαν τρεις μαύροι

Κινδυνεύει με φυλάκιση 10 ετών επειδή ισχυρίστηκε ότι τη βίασαν τρεις μαύροι

Η Breana Harmon, 19 ετών, είπε στους αστυνομικούς, ότι είχε βιαστεί από δύο επιτιθέμενους άνδρες, ενώ ένας τρίτος την κρατούσε ακινητοποιημένη στο έδαφος 

Μία έφηβη κοπέλα στο Τέξας, κινδυνεύει με φυλάκιση δέκα ετών γιατί, σύμφωνα με τις αρχές, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι απήχθη και βιάστηκε από τρεις μαύρους άνδρες τον περασμένο Μάρτιο. 

Η Breana Harmon, 19 ετών, είπε στους αστυνομικούς, ότι είχε βιαστεί από δύο επιτιθέμενους άνδρες, ενώ ένας τρίτος την κρατούσε ακινητοποιημένη στο έδαφος. Όμως, αργότερα, η έφηβη παραδέχτηκε ότι η ιστορία της δεν είναι αληθινή. 

Η Harmon είπε αρχικά ότι είχε οδηγηθεί στο δάσος από τρεις αγνώστους που κάλυπταν τα πρόσωπα τους με μάσκες του σκι. Εκεί τη βίασαν και όταν την άφησαν ελεύθερη, βρήκε καταφύγιο σε μια κοντινή εκκλησία, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και τα εσώρουχα της.

Ωστόσο, τα σκισίματα που βρέθηκαν στο τζιν της κοπέλας που δεν ταίριαζαν με τις γρατσουνιές στα πόδια της και η νοσοκόμα που την εξέτασε δεν βρήκε στοιχεία για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. 

Η έφηβη τελικά, παραδέχθηκε στις αρχές ότι «πράγματα από το παρελθόν άρχισαν να περνούν από το κεφάλι της» και πως είχε «αρχίσει να κόβει τον εαυτό της και τα τζιν της». Είπε ότι σκηνοθέτησε τον βιασμό της επειδή δεν ήθελε η μητέρα της να ξέρει ότι «κόβει τον εαυτό της».

Η Breana Harmon κατηγορήθηκε αρχικά για πλημμέλημα, αλλά οι αρχές μετέτρεψαν τις κατηγορίες σε κακούργημα και αντιμετωπίζει μέχρι 10 χρόνια φυλάκισης.


 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μαρω

Ψυχασθενής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης