Survivor: Ο Ντάνος, μόνος εναντίον όλων, χόρεψε «ζεϊμπέκικο» τους Μαχητές

Survivor: Ο Ντάνος, μόνος εναντίον όλων, χόρεψε «ζεϊμπέκικο» τους Μαχητές

Αποδείχθηκε ταύρος και ακούραστος σε μία αναμέτρηση για γερά πόδια, ισορροπία και… χορευτικές ικανότητες - Αγωνίστηκε 15 φορές κόντρα σε όλους - Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού - «Κλατάρουν» οι παίκτες: Τραυματίας και ο Μισθοφόρος, αγωνία για Βασάλο

Για έναν πρώην ποδοσφαιριστή, που ασχολείται χρόνια με τα θαλάσσια σπορ - μάλιστα δηλώνει προπονητής θαλάσσιου σκι - όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο χθεσινός αγώνας στο Survivor ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του ή ακριβέστερα στα… πόδια του! Έπρεπε όμως και ο ίδιος να ξεπεράσει τον εαυτό του, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τα δεδομένα ήταν εξ αρχής δύσκολα, αφού οι Διάσημοι έχουν μείνει δύο, ωστόσο ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα έκανε ακόμα χειρότερα: τον ανάγκασε να αγωνιστεί… δεκαπέντε φορές, κόντρα σε όλους τους Μαχητές!

Έπρεπε δηλαδή να αψηφήσει την κούραση και να αντεπεξέλθει στα διαφορετικά στιλ παιχνιδιού των αντιπάλων του. Τελικά τα κατάφερε περίφημα: Κέρδισε τα δέκα παιχνίδια, έχασε μόλις πέντε και οι Διάσημοι (ο πληθυντικός είναι της… ευγενείας προφανώς), κατέκτησαν το έπαθλο (φαγητό, μετά ρεύματος και βιντεοπαιχνίδια στην παραλία) – τελικό σκορ 10-6 υπέρ των Κόκκινων. Κανείς δεν ξέρει βέβαια πώς θα πήγαινε ο χθεσινός αγώνας, εάν έμενε στο ματς η Βαλαβάνη. Εάν η Σάρα επιβεβαίωνε την υπεροχή που έδειξε να έχει στον μοναδικό αγώνα που έδωσαν (και τον οποίο κέρδισε) ίσως οι Μαχητές να είχαν καλύτερη τύχη. Αλλά με υποθέσεις δεν βάφονται αβγά.Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα όλου του υπόλοιπου Survivor, έως του σημείου που οι παίκτες θα μείνουν τέσσερις: Οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών διαλύονται και τα αγωνίσματα θα είναι πλέον ατομικά. Ο καθένας θα αγωνίζεται εναντίον όλων και μόνο για τον εαυτό του και όχι για λογαριασμό ομάδας δηλαδή. Μένει να δούμε με ποιους όρους θα γίνει συνολικά τώρα το παιχνίδι και κυρίως πώς θα αγωνίζεται η μοναδική ετοιμοπόλεμη γυναίκα που έχει απομείνει, η Σάρα. Μια καλή ιδέα θα ήταν πηγαίνει μονίμως απέναντι στον Σπαλιάρα, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει με ψυχολογικά τραύματα στο τέλος ο Γιάνναρος από το νησί.

Η εξέλιξη αυτή στο παιχνίδι είναι λογική και αναμενόμενη, αφού πλέον δε νοείται να υφίσταται ομάδα (Διάσημοι) με έναν ενεργό παίκτη! Προφανώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρυδίκη στο γόνατο είναι αρκετά σοβαρό και δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον για κάποιες ημέρες. Είναι ακόμη άγνωστο πώς θα συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι, ούσα εκτός αγωνιστικής δράσης, και πώς ακριβώς θα γίνει το αγώνισμα της ασυλίας και άρα η επόμενη αποχώρηση.

Οι παίκτες πάντως δείχνουν να φτάνουν στα όριά τους, αφού η πολύμηνη προσπάθεια οδηγεί στην κόπωση, με αποτέλεσμα και οι τραυματισμοί να είναι πιο εύκολοι. Χθες είχαμε κι άλλα δράματα, ενώ έρχονται και νέα: Αποχώρησε τραυματίας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μετά από δύο αγώνες, ένιωσε σοβαρή ενόχληση στον αστράγαλο. Ήταν ήδη ταλαιπωρημένος από τραυματισμό στο γόνατο. Το χθεσινό αγώνισμα έτσι κι αλλιώς πίεζε πολύ τους παίκτες στα πόδια, ειδικά σε γόνατο και αστράγαλο, ενώ έφερνε στα όριά τους και τους τετρακέφαλους και τους προσαγωγούς.

Από το τρέιλερ όμως του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να τραυματίζεται και ο Βασάλος, χωρίς να έχει γίνει σαφές εάν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τράβηγμα ή για επιπόλαιο χτύπημα. Πάντως σπεύδει γιατρός και στον Κωνσταντίνο. Προσοχή: Ο τραυματισμός δεν έγινε σε παζλ, όπως ίσως υποψιάστηκαν κάποιοι, αλλά σε κανονικό στίβο.Μήπως το αμέσως επόμενο έπαθλο πρέπει να είναι το… ΕΚΑΒ; Ή έστω να πάει εκείνος ο τύπος με το άζωτο στο νησί; Διότι με τόσους τραυματισμούς, το Survivor γίνεται όνομα και πράμα. Θα τους ξεκάνουν όλους εκεί στον Άγιο Δομίνικο.

 
Αγώνισμα θρίλερ και με ανατροπές  
Ο χθεσινός αγώνας αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη, ο Αγγελόπουλος θα συγκρουόταν με όλους τους Μαχητές. Και οι τέσσερις εναπομείναντες Μπλε άντρες θα βρίσκονταν διαδοχικά απέναντί του σε μία πράγματι ιδιότυπη αναμέτρηση.

Η παραγωγή, έχοντας υπόψη της τον ιδιόμορφο αυτό συσχετισμό δυνάμεων, επέλεξε ένα αγώνισμα, που εκ των πραγμάτων αναδείκνυε τα αθλητικά ατού του Αγγελόπουλου. Δεν είχε δηλαδή τρεξίματα και πολύπλοκες σωματικές καταπονήσεις, που θα έβγαζαν οποιονδήποτε λιώμα.

Οι δύο παίκτες έμπαιναν σε μία δοκό πάνω από πισίνα και προσπαθούσαν να ρίξουν ο ένας τον άλλο μέσα στο νερό, χωρίς να ακουμπά ο ένας τον άλλο και χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια για στήριξη από το ξύλο. Κουνούσαν μόνο τα πόδια για να ωθήσουν τη δοκό πέρα δώθε και να προκαλέσουν απώλεια στήριξης του αντιπάλου.

Το αγώνισμα απαιτούσε δηλαδή ισορροπία, χαμηλό κέντρο βάρους, πολύ δυνατά πόδια. Δεκτές και οι χορευτικές ικανότητες, αφού είχε σημασία και ο ρυθμός με τον οποίο ο κάθε παίκτης προσαρμοζόταν στις ταλαντεύσεις της δοκού.

Ο Ντάνος φαινόταν εξ αρχής ότι ήταν στο στοιχείο του: Κοντά, χοντρά και δυνατά πόδια σαν κολώνες της ΔΕΗ, με καλή αίσθηση του ρυθμού, αλλά και με ικανότητα να χαμηλώνει, σαν να παίζει μπάσκετ και να μαρκάρει αντίπαλο γκαρντ. Μερικές φορές μάλιστα φαινόταν σαν τα πόδια του να έχουν μαγνήτη για πατούσες. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν εάν θα κατάφερνε να ξεπεράσει την κούραση, αφού θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 8-10 αγώνες απέναντι στους Μαχητές, ο καθένας εκ των οποίων θα έδινε μόλις 2 με 3. Το θετικό για τον Ντάνο ήταν ότι θα έδιναν όλοι οι Μαχητές αγώνες, άρα και ο Σπαλιάρας, απέναντι στον οποίο είχε κάποιες σίγουρες νίκες.

Τα πράγματα από την αρχή ανατράπηκαν, λόγω του τραυματισμού της Ευρυδίκης στον πρώτο κιόλας αγώνα απέναντι στην Σάρα. Αυτό ανάγκασε τον Αγγελόπουλο να αγωνιστεί μόνος του σε συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς ενδιάμεσα διαλείμματα. Ήταν καθαρά θέμα πόσο θα άντεχαν τα πόδια του, αλλά και ψυχολογικά αυτή την κατάσταση ο ίδιος.

Τα πόδια του αποδείχθηκαν σίδερο. Ο Ντάνος έδωσε 15 αγώνες έως ότου τελικά καταφέρει να κερδίσει δέκα παιχνίδια. Η διαφορά ήταν στην καθαρή υπεροχή που είχε απέναντι στον Σπαλιάρα (είχε σκορ απέναντί του 5 νίκες, μηδέν ήττες), αλλά και στον Αναγνωστόπουλο, τον οποίο κέρδισε δύο φορές, πριν ο Μισθοφόρος αποχωρήσει σφαδάζοντας – και από τον πόνο στο πόδι και από τον πληγωμένο εγωισμό, όπως φάνηκε από το βλέμμα του αργότερα!

Τουναντίον απέναντι στον Μάριο τα βρήκε σκούρα, αφού σε τέσσερις αγώνες που έδωσαν, έχασε τους τρεις και κέρδισε μόνο μία φορά τον Κύπριο.

Με τον Βασάλο το σκορ ήταν ισόπαλο – είχαν από δύο νίκες και δύο ήττες!
 

Το… ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και τα σταυροκοπήματα
Ο αγώνας ξεκίνησε με νίκη του Μάριου επί του Αγγελόπουλου. Χρειάστηκε περίπου 90’’ ο Κύπριος για να τον ρίξει μέσα στο νερό. Μετά η Σάρα έδειξε δυνατή και επικράτησε της Ευρυδίκης, η οποία είναι καλή μόνον όταν η δοκός είναι όρθια, καθώς κάνει pole dancing – είναι από άλλο… άθλημα αυτή η δεξιοτεχνία!!!

Μετά ο Ντάνος νίκησε τον Μισθοφόρο, ο οποίος πάντως τον κόντραρε πολύ, αφού το παιχνίδι κρίθηκε στα 96’’ – μεγάλος χρόνος και κουραστικός για τους δύο παίκτες.

Αλλά και ο Βασάλος, παρότι έχασε, έδειξε ότι το body building, τον έχει δυναμώσει στα πόδια – το ματς πήγε στα 106’’.

Ο Σπαλιάρας φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, καθώς το ύψος των 198 εκατοστών δεν ήταν για τέτοια πράγματα. Σε κάποιες στιγμές μάλιστα ο συμπαθής κατά τα άλλα Γιάννης, κουνούσε τα χέρια του σαν να χόρευε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Άντεξε μόλις 50’’.

Μετά ο Μάριος ξανακέρδισε τον Αγγελόπουλο (χρειάστηκαν δύο ολόκληρα λεπτά για να κριθεί ο αγώνας). Σε εκείνο το σημείο ο Μάριος δεν άντεξε τα συνεχή σταυροκοπήματα που έκανε ο Ντάνος, λες και είχε χειροτονηθεί Διάκος και έκανε μία ειρωνική κίνηση, μιμούμενος το σταυρό του Αγγελόπουλου. Ευτυχώς που δεν τον είδε ο τελευταίος, θα ζητούσε τον αφορισμό του από την Ιερά Σύνοδο ή έστω από τον παπά της ενορίας του στη Σκιάθο.Χθες πάντως ο Ντάνος έκανε νέο ρεκόρ σταυροκοπημάτων, αφού επικαλούνταν τη βοήθεια του θεού σε κάθε αγώνα, ενώ τίμησε δεόντως και τα κομποσκοίνια τα οποία ήταν μούσκεμα περισσότερο από τα φιλιά του, παρά από το νερό της πισίνας, όπου έπεφτε ο… πάτερ Αγγελόπουλος.

Ο οποίος ξαναπέτυχε, αμέσως μετά, στη δοκό τον Σπαλιάρα και τον γκρέμισε σε μόλις 45’’. Έτσι όπως κουνούσε πλέον τα χέρια του ο Γιάννης, θύμισε έναν γραφικό τροχονόμο στην παλιά Ομόνοια, που έδειχνε όπου να ‘ναι τις κατευθύνσεις στα αυτοκίνητα – δεν του έδινε ευτυχώς κανένας οδηγός σημασία και οι περισσότεροι περνούσαν από κει για να διασκεδάσουν βλέποντάς τον.

Ο Βασάλος στη συνέχεια και κόντρα στις δεήσεις του Ντάνου προς την ανώτερη δύναμη, έδειξε τα δόντια του και τον κέρδισε σε 115’’.

Μετά ήλθε ο τραυματισμός του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έμεινε πάνω στη δοκό μόλις 4’’.

Η αποχώρησή του δυσκόλεψε τους Μαχητές, αφού θα αύξανε τα παιχνίδια του Σπαλιάρα και άρα τις σίγουρες νίκες του Ντάνου.Ο Σπαλιάρας αγωνίστηκε αμέσως μετά και έβαλε νέες κινήσεις στα χέρια του: αυτή τη φορά πήγαιναν σαν ανεμόμυλος. Άντεξε όμως 80’’, πριν πέσει στην πισίνα. Παρά τις ρυθμικές κινήσεις που μπόρεσε να βάλει στη μέση του, έδειξε εντελώς ανίκανος να χαμηλώσει κάπως και φυσικά αυτό το άθλημα χθες δεν ήταν για ψηλούς, που στέκονται ευθυτενείς σαν να κάνουν φωτογράφηση – τα μπέρδεψε λίγο τα πράγματα με το μόντελινγκ.

Παρά την κούραση ο Ντάνος ήξερε πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Έπαιρνε σωστές ανάσες κι έκανε και τις αναγκαίες διατάσεις – φυσικά και το σταυρό του πάντα. Τέτοιο σταυροκόπημα είχε να πέσει στο νησί του Αγίου Δομίνικου από τον καιρό που πήγαν οι Ισπανοί ιεραπόστολοι να διαδώσουν τον χριστιανισμό – και πίσω τους οι τυχοδιώκτες του βασιλιά καθάριζαν τους ιθαγενείς βέβαια, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Ο Αγγελόπουλος λοιπόν κέρδισε τον Μάριο και εκεί φάνηκε ότι δύσκολα θα έχανε τον χθεσινό αγώνα, κάνοντας το σκορ 7-4. Ο Βασάλος προσπάθησε να σημάνει αντεπίθεση, νικώντας και πάλι τον Ντάνο, όπως και ο Μάριος, που επανήλθε αμέσως μετά.

Όμως ο Αγγελόπουλος ξανακέρδισε τον Σπαλιάρα, ο οποίος χάριζε τουλάχιστον θέαμα: βουτούσε στην πισίνα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, το άθλημα δεν ήταν ούτε καταδύσεις, ούτε ρυθμική κολύμβηση. Στην κρίσιμη στροφή λοιπόν, αναμετρήθηκαν Ντάνος και Βασάλος, με τον δεύτερο να μην μπορεί να αντέξει την πίεση του αντιπάλου του, ο οποίος είχε προσαρμοστεί και δεν τον πτοούσε η κούραση.Με το σκορ 9-6 οι Μαχητές έριξαν λευκή πετσέτα: έστειλαν πάνω του τον Σπαλιάρα, ο οποίος άντεξε μόλις 24’’ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τα χαμένα βλέμματα των Μαχητών τα έλεγαν όλα, αμέσως μετά. Κοιτούσαν στο κενό, αποσβολωμένοι. Προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς έγινε όλο αυτό και ήταν εκείνο που τους βρήκε. Δεν είναι εύκολο για την περηφάνια και τον εγωισμό να δεχθείς ότι τέσσερις παίκτες έχασαν από έναν!

Και μάλιστα όπως αποδεικνύεται στον μοναδικό αγώνα με αυτούς τους όρους: μόνος ο Ντάνος εναντίον όλων των Μαχητών.

 
Το έπαθλο και η φροντίδα του Ντάνου στην Ευρυδίκη
Το έπαθλο που χθεσινού αγώνα είναι κάτι που θα ήθελαν χιλιάδες Έλληνες της κρίσης: Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα! Με χορηγό μία ιδιωτική εταιρία, φωτίστηκε ένα μέρος της παραλίας, όπου Ντάνος και Ευρυδίκη καταβρόχθισαν φαγητό ζεσταίνοντάς το σε φούρνο μικροκυμάτων, άκουσαν μουσική και έπαιξαν βίντεο γκέιμ. Η Ευρυδίκη εξέφρασε την έκπληξή της που ο Αγγελόπουλος έβαλε να ακούσουν Έρικ Κλάπτον – πιθανόν δεν είχε Γιώτα Γρίβα, Γωγώ Τσαμπά ή Τάσο Μπουγά στο διαθέσιμο ρεπερτόριο. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος να βάλει ό,τι βρήκε μπροστά του.

Οι δυο τους πάντως έδειξαν να τα πηγαίνουν  μια χαρά, μετά το φευγιό του Χρανιώτη. Ο Ντάνος μάλιστα ήθελε τόσο πολύ να φροντίσει την Ευρυδίκη, καθώς έχουν μείνει οι δυο τους στην παραλία των Διάσημων, που ξύπνησε άγρια χαράματα την ημέρα του αγώνα και έφτιαξε πρωινό να το βρει έτοιμο η Ευρυδίκη, η οποία κοιμόταν του καλού καιρού – έτοιμη για νοικοκυριό είναι τρομάρα της!  

 

ΣΧΟΛΙΑ (369)

Cation

Πόσο γελοίος γίνεται ο Αγγελόπουλος με τα "σταυροκοπήματα" και τα "χειροφίληματα". Καπηλεύεται τα θεία προκειμένου να ικανοποιήσει το υπερτροφικό "εγώ" του.

οεεεεοοοο

Ντανε μου ξεβρακωσιον απαντες....οεεεοο...οι αλλοι απλα τρωνε την σκοναρα σου...ουτε καν την σκονη σου ...οεεεοοο για να μιμηθω ενα funny-idiot-pet σχολιαστη...οεεεοοοο

Argo

Μαριος εχει όλο το πακέτο,όλα τα λεφτά μεγάλες κυπριε Θεέ!!!!!!!!!

@

Σιγά μη σχίσεις κανά καλσόν.Ξύπναααα

Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις

Τύπου ....α ρε κυπριακή nifitsa όλα "πακέτα "τρως α πο τ Ντάνο ..

WiyaWabli

αν αναφέρεσαι σε μένα γιάννα ..αυτά που γράφω είναι βασικοί κανόνες στο τούρκικο σαρβάιβορ ,από το οποίο έχουμε πάρει το φορμάτ....αλλά εδώ προφανώς το αναδιαμορφώνουμε κατά το δοκούν ..... ούτε αβάσιμα είναι ,ούτε μυθεύματα ,ούτε υποθέσεις .....ούτε μια φορά σε όσα έγραψα δεν είπα ΑΝ ....αυτά που βλέπω αυτά κρίνω .....και μάλιστα τα κρίνω τρολάροντας ,γιατί η υπόθεση έχει καταντήσει για γέλια ( αποψη μου είναι ,δε πιστευω να το θεωρήσεις αβάσιμο και αυτό )ούτε θεωρίες συνομωσίας φυσικά ....σε αυτές άλλοι είναι μανούλες αλλωστε ....... βλέπεις ,κρίνεις ,σχολιάζεις και επιχειρηματολογείς .... τα τρία πουλάκια ( που πλέκανε και πουλόβερ ) δεν τα λαμβάνω καν υπόψην μου σαν επιχείρημα ......αλλά τώρα που το σκέφτομαι είναι συνηθισμένα επιχειρήματα μετά βέβαια το μας τσούζει ,μας πονάει είιμαστε ρεζίλια ,κομπλεξικοί και πάει λέγοντας....κορυφαία επιχειρήματα στη δικανική επιστήμη...

ΡΟΖΑ,

Μάριε, μοιάζεις με πρίγκιπα άλλης εποχής!!!

!

Οφθαλμίατρο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!!!!

WiyaWabli

δηλαδή αν τον συγχαρούμε ,θα είσαι ευχαριστημένος και εμείς θα σταματήσουμε να είμαστε ( κατ εσέ) ρεζίλια ,κομπλεξικοί και γυναικούλες ? ελα ,ηρεμήστε λίγο ......άντε να τον συγχαρώ....... θα αλλάξει αυτό τον τρόπο που βλέπω εγώ το παιχνίδι και τον Αγγελόπουλο ? όχι ....... είμαστε εμείς οι κομπλεξικοί ,αλλά όχι εσείς που θέλετε να τον δούμε ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ όπως τον βλέπετε εσείς ? ε όχι ,αγαπητέ μου ......είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπράβο του ...αλλά ως εκεί ......ούτε κομπλεξικοί είμαστε ,ούτε ζηλόφθονες ,ούτε ρεζίλια ....το να ψάχνει να δεί κάποιος τη συνολική εικόνα είναι δικαιολογία ,ναι ? νταξ ,το έχουμε κάψει εντελώς.......το έχω ξαναπεί ,το παιχνίδι ΔΕΝ είναι μόνο ο Αγγελόπουλος .....

Gianna

Αυτά που γράφεις είναι εντελώς αβάσιμα. Φαντασιώσεις, υποθέσεις, θεωρίες συνομωσίας κτλπ. Δεν είναι κριτική ούτε άποψη. Είναι τρία πουλάκια κάθονται......

@Μαχητες

Η πλακα ειναι οτι 4 π@π@ρες τους εκανε πλακα ο Ντανος και αντι να συγχαρους τον ανθρωπο και να αναγνωρισουν τη ανωτετοτητα του ψαχνανε για δικαιολογιες. Ρε ημαρτον ακομη και εκει ελληναρες σε ολο το μεγαλειο τους. Πες ρε βλακα, αν φορας παντελονια και αν εχεις λιγο ανδρισμο μεσα σου, οτι ο αλλος ειναι καλυτερος, μας εκανε κερδισε μονος του και ειμαστε ρεζιλια ολοι μας. Τι ψαχνεις δικαιολογια ρε βλαμενε? Ουστ απο δω

Argi

Εκπροσωπείς τον αδικημένο άνθρωπο των σπηλαίων με για σου και όλα καλά,αντιλαμβάνομαι την ταύτιση με τον αδικημένο και τον πόνο που σας κατέχει για το έπαθλο,αλλα ευτυχώς όλα τα αλλα παιδιά τον αγνοούν και δεν πέφτουν στο επίπεδο του,φιλάκια απο μαχητές!!!!!!

@διασημους

δεν προκειτε ποτε να προσκυνησουμε χουντικους, χρυσαυγιτες και πιθηκους αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλουδακι σας. το καταλαβες [...]? αντε πια με το ντανο μας εχετε πρηξει το κερατο.

WiyaWabli

όσοι δεν ανήκουμε στους φαν του Αγγελόπουλου ,δεν είπαμε ποτέ ότι δεν είναι καλός αγωνιστικά ........ λέμε όμως από την αρχή ( και κυρίως μετά την ένωση ) ότι προμοτάρεται ασύστολα και σε βάρος των υπολοίπων ( για τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια ,τι να πω ...η επιστήμη ,έχει παραδοθεί αμαχητί πλέον ).......όταν οι διάσημοι έμειναν 3 ( και ο κούκος ) έπρεπε να αγωνίζονται όλοι οι παίκτες των μαχητών σε κάθε αγώνα και όχι να αναγκάζονται να κατεβάζουν σε παιχνίδι τους αναπληρωματικούς ( ποιος ευνοήθηκε από αυτό ,οεεεεεεοοοο ?? ) ....με την αποχώρηση Χρανιώτη , το παιχνίδι έπρεπε να γίνει αυτόματα ατομικό ......γιατί δεν έγινε ? μα για να λυσσάνε οι ντανικοί 4 μέρες ,ότι πάνε να το εξοντώσουν το παιδί -αυτοί οι τρισκατάρατοι της παραγωγής ,που να τους καεί το σπίτι και να τους πέσουν όλα τα δόντια ! ........εν τω μεταξύ με τον εντελώς τυχαίο τραυματισμό της ευριδικης , το ..σχέδιο εξόντωσης ,κράτησε μόνο για έναν αγώνα ( παραγωγή την επόμενη φορά τα σχέδια εξόντωσης να είναι λιγότερο γελοία ,ναι ? ).......τέλος καλό όοολα καλά για το παιδάκι , το κατακαημένο ουιιιι ουυυιιιιι τι κόντεψε να πάθει ! ......άλλα πάλι καλά ,που έγινε και αυτό και είδαμε και εμείς τι παιχταράς είναι αυτός ο ντανος ,αδέρφια ,λιοντάρι αγρίμι πωπωπω !!! ...να το σηκώσει το κύπελο μωρεεεεε ,έτσι που μας κάνει να φουντώνουμε από περηφάνια ! ( τουέλβ πόιντς γκοιγκ του ντάνος ..κλαπ κλαπ κλαπ !!!).......... ο Αγγελόπουλος είναι ένας καλός παίκτης ,όπως καλοί είναι και άλλοι που έχουν απομείνει ...... το σύστημα '' γιούργια και όποιον πάρει Χάρος '' τον ευνοεί ,λόγω σωματοδομής ,και αυτό χρησιμοποιεί ...ο καθένας με τα όπλα του .....έτσι τον ευνοούσε και στο χθεσινό παιχνίδι ,και ήταν απολύτως αναμενόμενο να είναι ο νικητής ......σκοπός επετεύχθη ,γιεεεεεεεε !!!! .......... μένει βέβαια να φανεί στο τέλος ποια θα είναι η αντίδραση στη δράση και αν θα επιτευχθεί μόνο ο σκοπός του Αγγελόπουλου ( έπαθλο ) η και της παραγωγής ( περισσότερα φράγκα ) ...... για το δεύτερο είμαι σίγουρη .......

μαρκος

αααανδρεεεες,ο σεφερλης .ο τύπος είδε το sarvivor από τη μέση περίπου.και είναι με τους μαχητές. και είναι με τον μαριο, δικαίωμα του. θα υποδυθεί δε τον ντανο στο θέατρο του. δικαίωμα του. εμείς θα πάμε? βεβαίως!όμως, κάθε φορά που θα λέει κάτι ο ξερόλας ''ντανος'',όλοι μαζί ντομάτες και γιαούρτια στον σεφερλη. δικαίωμα μας,αφού ''πλερώνουμε'' και είμαστε με τους μαχητες.!!!!!!!!!

ΤΑΛΙΜΠΑΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!

Kaktos

καθαρή τακτική και ηθοποιία της Ευρυδίκη με δήθεν τραυματισμό για να αποσυρθεί. Ήξεραν ότι με την Ευρυδίκη στο παιχνίδι θα έχαναν και μόνον με τον Ντάνο υπήρχαν ελπίδες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης