Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Survivor υπήρχαν spoiler όχι μόνο για την έκβαση των αγωνισμάτων αλλά και για τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών και ποιος παίχτης αποχωρεί κάθε φορά.
Αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό, αφού κάποιοι από τους φανατικούς του παιχνιδιού επιβίωσης δεν ήθελαν να ξέρουν τι θα δουν.
Όλο αυτό όμως, δεν επηρέασε την τηλεθέαση του Survivor αν και πολλές φορές οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην υπάρξει διαρροή ή τουλάχιστον η σωστή διαρροή.
Η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη καλεσμένη σήμερα στο Survivor Πανόραμα μίλησε για τα spoiler και έκανε αποκαλύψεις.
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.