Το δώρο του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το δώρο του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ είχε γενέθλια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο

Το δώρο του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Χωρίς φούτερ έμεινε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για χάρη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ είχε τα γενέθλιά της και ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας, της έκανε δώρο το αμάνικο λευκό φούερ του, επειδή παλαιότερα του είχε πει πόσο της άρεσε.

«Το δώρο μου έπιασε τόπο. Έκανα ένα δώρο στην Ευρυδίκη. Είχε τα γενέθλια της και της χάρισα τη ζακέτα μου που την έχω κόψει αμάνικη. Καλό δώρο; Δεν έχω και τίποτα άλλο να δώσω, εδώ πέρα στο Survivor που είμαστε», είπε ο
Κωνσταντίνος Βασάλος
Κλείσιμο
στους συμπαίκτες
του.

Βέβαια, δεν έλειψαν τα «πειράγματα» των συμπαικτών του. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τότε τον ρώτησε τι δώρο θα τουν κάνει για τη γιορτή του, στις 21 Μαΐου. Θέλοντας να τον πειράξει ακόμα περισσότερο του είπε: «Θα σου κάνω δώρο το φούτερ μου γιατί έμεινες χωρίς φούτερ!»
.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα του «Survivor» για το δώρο που έκανε στην παίκτρια της αντίπαλης ομάδας.  «Είχε γενέθλια η Ευρυδίκη. Της άρεσε πολύ η ζακέτα μου και αποφάσισα να της την κάνω δώρο. Πήγα την έπλυνα στη θάλασσα, την έτριψα εκεί με τον ελαφρόπετρα, της την έδωσα και σήμερα την τίμησε ιδιαιτέρως γιατί την φόρεσε και της πάει και πάρα πολύ, είναι και μαυρισμένη, με το άσπρο κάνει τρομερή αντίθεση. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να την κρατήσω, αλλά εφόσον μου τη ζήτησε και της άρεσε, της την παραχώρησα.», είπε ο Βασάλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης