Οταν η Κιμ έβγαζε σέλφι με τα κοσμήματά της άνοιγε την όρεξη των ληστών

Οταν η Κιμ έβγαζε σέλφι με τα κοσμήματά της άνοιγε την όρεξη των ληστών

Την κοσμηματοθήκη της διάσημης τηλεπερσόνας είχαν βάλει στο μάτι οι «Ροζ Πάνθηρες»

Οταν η Κιμ έβγαζε σέλφι με τα κοσμήματά της άνοιγε την όρεξη των ληστών
Η Κιμ Καρντάσιαν έχει δικαιολογημένα υποστεί σοκ καθώς την φίμωσαν, την έδεσαν και την λήστεψαν μέσα στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο στο Παρίσι την Κυριακή το βράδυ. Ομως για τη διάσημη τηλεπερσόνα δεν είναι μόνο το ψυχολογικό σοκ που υπέστη αλλά και η μεγάλη κλοπή των κοσμημάτων της που η αξία τους φτάνει τα 11 εκατομμύρια δολάρια. 

Σύμφωνα με την αστυνομία πίσω από την κλοπή κρύβονται οι «Ροζ Πάνθηρες» και της απέσπασαν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 4,9 εκατ. δολαρίων και μια κοσμηματοθήκη που περιείχε κομμάτια συνολικής αξίας 5,6 εκατ. δολαρίων.


Το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που άρπαξαν οι ληστές από το χέρι της Κιμ
Κλείσιμο

Ούτε ένα μήνα δεν πρόλαβε να χαρεί το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Κάνιε Γουέστ από τον διάσημο οίκο Lorraine Schwartz. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου το δαχτυλίδι της Κιμ ήταν ένα καθαρό και σπάνιο διαμάντι 20 καρατίων και τύπου 2Α σχεδόν ίδιο με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. 


Με αυτό το δαχτυλίδι ο Κάνιε Γουέστ είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Τον Νοέμβριο του 2013 ο Κάνιε είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων από τον ίδιο οίκο. Σύμφωνα με τον ειδικό εκτιμητή Michael O'Connor η αξία συγκεκριμένου δαχτυλιδιού φτάνει τα 3 εκατ. δολάρια. 



Η φωτογραφία που ανέβασε ο οίκος Lorraine Schwartz με τα δύο δαχτυλίδια της Κιμ

Μάλιστα ο οίκος Lorraine Schwartz πριν από τρεις εβδομάδες είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία με την Κιμ να φοράει και τα δύο δαχτυλίδια με τους χρήστες από κάτω να κάνουν σχόλια για το μέγεθος των πολύτιμων λίθων.


Με τις σέλφι που ανέβασε ενημέρωνε τους ληστές για το τι κοσμήματα είχε στην συλλογή της


Αλλά και η Κιμ ήταν προκλητική καθώς είχε ανεβάσει σέλφι όπου φορούσε διαφορετικά κοσμήματα κατά τη διάρκεια μόδας στο Παρίσι. 


Τα χρυσά βραχόλια της Κιμ που η αξία τους φτάνει τα 35.000 δολάρια


Πάντως η κοσμηματοθήκη της Κιμ έχει πολλά πολύτιμα κομμάτια και συχνά αγοράζει από μεγάλους σχεδιαστές. Τα κοσμήματα που αγοράζει τα επιδεικνύει στα social media. Για παράδειγμα το 2013 είχε ανεβάσει στο Instagram χρυσά βραχιόλια η αξία των οποίων φτάνει τα 35.000 δολάρια. 


Τα τρία διαμαντένια μπρασελέ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Επίσης το 2011 η Κιμ πλήρωσε 65.000 σδολάρια σε δημοπρασία για να αγοράσει τα διαμαντένια μπρασελέ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 


Σκουλαρίκια ειδικά σχεδιασμένα για την Κιμ παρήγγειλε ο Κάνιε Γουέστ το 2014

Το 2014 φορούσε διαμαντένια σκουλαρίκια του Martin Katz's Tobey δώρο του Κάνιε Γουέστ. Τα συγκεκριμένα λευκόχρυσα σκουλαρίκια 18 καρατίων αποτελούνται από δυο μεγάλα διαμάντια και γύρω γύρω από 100 μικροσκοπικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης