Αγγελική Ηλιάδη: Διαψεύδει τον χωρισμό μέσω Instagram;

Αγγελική Ηλιάδη: Διαψεύδει τον χωρισμό μέσω Instagram;

Τη στιγμή που τα δημοσιεύματα τη θέλουν να χωρίζει από τον Σάββα Γκέτσογλου, η τραγουδίστρια ανεβάζει video στο Instagram με οικογενειακές τους στιγμές

Αγγελική Ηλιάδη: Διαψεύδει τον χωρισμό μέσω Instagram;
Δημοσιεύματα θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέτσογλου, όχι μόνο να χωρίζουν, αλλά να δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού τους, Βασίλη.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο ποδοσφαιριστής απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Μόνο η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακή, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γιο της να χωρίζει από την τραγουδίστρια. Όπως τόνισε, η Κυριακή Γκέντσογλου, αποφεύγει να ανακατεύεται στην προσωπική ζωή του Σάββα και περιμένει να ενημερωθεί από τον ίδιο.

Κλείσιμο
Η Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη, δημοσίευσε στο Instagram, ένα βίντεο που περιλαμβάνει φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή. Σε κάποιες από αυτές, φαίνεται ο Σάββας να κρατά αγκαλιά τον γιο τους Βασίλη και τον γιο της τραγουδίστριας, Μπάμπη.

Ίσως με αυτόν τον τρόπο η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν και να τονίσει ότι παραμένουν μία ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια.

Το βίντεο, συνόδευσε με μία καρδούλα.

☺️☺️☺️❤️

A video posted by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης