Θύμα κυκλώματος πλαστών χαπιών ο Prince;

Θύμα κυκλώματος πλαστών χαπιών ο Prince;

Τα χάπια με την ουσία fentanyl που είναι 50 φορές ισχυρότερη από την ηρωίνη βρέθηκαν σε συσκευασίες βιταμίνης και ασπιρίνης

Θύμα κυκλώματος πλαστών χαπιών ο Prince;
Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του θανάτου του Prince δίνει η αποκάλυψη ότι στο σπίτι του βρέθηκαν χάπια της οπιώδους ουσίας φαιντανύλη σε κουτιά με βιταμίνες και ασπιρίνες.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ χάπια με την ουσία φαιντανύλη που είναι 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη βρέθηκαν στα κουτιά αυτά χωρίς να υπάρχει η ένδειξη ότι πρόκειται για αυτό το οπιούχο φάρμακο.

«Φαίνεται ολοένα και πιο πιθανό ο Prince να είναι θύμα αυτού που αποκαλείται εθνική κρίση των θανάσιμων πλαστών χαπιών»
γράφει χαρακτηριστικά η Minneapolis Star Tribune, σημειώνοντας ότι οι αρχές εστιάζουν πλέον τις έρευνές τους σε αυτό το σενάριο.
Κλείσιμο

Σε ορισμένα από τα χάπια ανιχνεύτηκε και η ουσιά λιδοκαΐνη και το συνθετικό φάρμακο U-4770 που είναι οχτώ φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη.

Δύο ντουζίνες φάρμακα επίσης εντοπίστηκε να φέρουν την ταμπέλα Watson 38 που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο πιο ελαφρύ από το οπιώδες fentanyl.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο διάσημος τραγουδιστής δεν είχε καμία συνταγή γιατρού ένα χρόνο πριν το θάνατό του και παραμένει μυστήριο πώς πηρε στα χέρια του αυτά τα φάρμακα.

O Prince βρέθηκε νεκρός σε ασανσέρ στην πολυτελή έπαυλή του στη Μινεσότα στις 21 του περασμένου Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης