Prince: Θα συναντούσε θεραπευτή απεξάρτησης την ημέρα που πέθανε

Prince: Θα συναντούσε θεραπευτή απεξάρτησης την ημέρα που πέθανε

«Το σχέδιο ήταν να επέμβουμε άμεσα και να του δίναμε ειδική θεραπεία. Ο γιατρός ήταν σε αποστολή σωτηρίας» 

Prince: Θα συναντούσε θεραπευτή απεξάρτησης την ημέρα που πέθανε
Την ημέρα που πέθανε ο Prince σκόπευε να συναντήσει ειδικό θεραπευτή που θα τον βοηθούσε να απεξαρτηθεί από τα ισχυρά παυσίπονα που έπαιρνε. 

Το προσωπικό του τραγουδιστή είχε επικοινωνήσει με τον Dr Howard Kornfeld ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα απεξάρτησης από οπιούχες ουσίες. Είπαν ότι ο Prince από τις 20 Αυγούστου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του θεραπευτή μια μέρα πριν συμβεί το μοιραίο σκόπευε να πάει στη βίλα του τραγουδιστή για του δώσει συγκεκριμένη θεραπεία που θα τον βοηθούσε στο πρόβλημά του. 

«Το σχέδιο ήταν να επέμβουμε άμεσα και να του δίναμε ειδική θεραπεία. Ο γιατρός ήταν σε αποστολή σωτηρίας», είπε ο  Andrew Kornfeld και συνέχισε: «Εφτασα την Πέμπτη στις 21 Απριλίου το πρωί στη Μινεάπολη και λίγο μετά πληροφορήθηκα ότι ο Prince κατέρρευσε στο ασανσέρ του σπιτιού του».

Πιστεύεται ότι ο τραγουδιστής είχε πάρει υπερβολική δόση από τα παυσίπονα. Ωστόσο ο πρώην στενός συνεργάτης του Prince Mariah Brown, που δούλευε μαζί του πριν από ένα χρόνο είπε ότι ουδέποτε έπαιρνε φάρμακα: 

«Ηταν ένας πολύ υγιής άνθρωπος. Είχε περισσότερη ενέργεια από μένα και από όποιον άλλο ξέρω. Ο θάνατός του δεν βγάζει νόημα. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ».
Κλείσιμο

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του δεν έχουν βγει ακόμα αλλά οι ειδικοί λένε ότι μάλλον είχε πάρει υπερβολική δόση από τα παυσίπονα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης