Η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον αποκαλύπτει... τα «προσόντα» της!

Η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον αποκαλύπτει... τα «προσόντα» της!

Η 25χρονη Μπρίτνι Γουόρντ, μοντέλο από τις ΗΠΑ, εμφανίζεται όλο και συχνότερα στο πλευρό του Βρετανού πιλότου της Formula 1, Tζένσον Μπάτον

Η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον αποκαλύπτει... τα «προσόντα» της!
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο δημοφιλής πιλότος της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, αν και πήρε την ένατη θέση στο Grand Prix του Μονακό, αμέσως μετά φωτογραφήθηκε σε τρυφερές στιγμές με την νέα του σύντροφο, την 25χρονη Μπρίτνι Γουόρντ
, μοντέλο από τις ΗΠΑ. Το ζευγάρι πόζαρε σε γιοτ και η καλλίγραμμη μελαχρινή ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που αποκαλύπτει γιατί ο Μπάτον ξεπέρασε τόσο γρήγορα το διαζύγιο από την σύζυγό του Τζέσικα Μιτσιμπάτα.

Κλείσιμο


Όμως, όλα δείχνουν ότι η γοητευτική Μπρίτνι ήρθε για να μείνει στην ζωή του 36χρονου Βρετανού πιλότου της Formula 1, αφού την Τετάρτη το βράδυ το ζευγάρι εμφανίστηκε και πάλι μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο για την οργάνωση «Hope & Homes End The Silence», που φροντίζει όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν με αγάπη μέσα σε μια οικογένεια.



Στο γκαλά η εκρηκτική Μπρίτνι Γουόρντ «έκλεψε τις εντυπώσεις» από τον σύντροφό της, αφού κανείς δεν μπορούσε να μην προσέξει τα ατελείωτα πόδια της που το βαθύ σκίσιμο της μακριάς μαύρης τουαλέτας της τα αποκάλυπτε σε όλο τους το μεγαλείο... Δίπλα της ο Μπάτον με ένα απλό μαύρο κοστούμι την κρατούσε τρυφερά από την μέση.



Πάντως, ο βρετανικός Τύπος τονίζει την εκπληκτική ομοιότητα της γοητευτικής 25χρονης με την πρώην σύζυγο του Τζένσον Μπάτον. Ο Μπάτον και η Τζέσικα Μιτσιμπάτα, επίσης μοντέλο που ζει μόνιμα στην Ιαπωνία και κάνει τηλεοπτική καριέρα, έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο και χώρισαν φιλικά, όπως είχε δηλώσει εκπρόσωπος του ζευγαριού.

                                 Η πρώην σύζυγος του Μπάτον, Τζέσικα Μιτσιμπάτα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης