Olivia Newton-John: Ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε στο Μεξικό 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Olivia Newton-John: Ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε στο Μεξικό 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Ο πρώην σύντροφος της Βρετανίδας ηθοποιού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα βράδυ που πήγε για ψάρεμα

Olivia Newton-John: Ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε στο Μεξικό 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή του
Μια ολόκληρη δεκαετία μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του Patrick McDermott, o πρώην σύντροφος της ηθοποιού Olivia Newton-John φαίνεται πως είναι ζωντανός και ζει στο Μεξικό μαζί με τη Γερμανίδα σύντροφό του. 

Ο McDermott εθεάθη τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2005, όταν ένα βράδυ πήγε για ψάρεμα και δεν επέστρεψε ποτέ. Στο πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 22 άτομα ακόμη, βρέθηκαν τα κλειδιά και το πορτοφόλι του, ενώ πολλοί υπέθεσαν πως αυτοκτόνησε ή πνίγηκε χωρίς να τον δει κανείς.

Παρ' όλα αυτά, ο ειδικός ερευνητής John Nazarian δήλωσε πως: «Το να προκύπτει το συμπέρασμα ότι έπεσε από το πλοίο χωρίς να τον δει κανείς είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου».

Κλείσιμο


Το σενάριο ότι ο McDermott σκηνοθέτησε τον θάνατό του, προκειμένου να αρχίσει μια καινούρια ζωή, φαίνεται πως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» ο πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Grease είχε εκδώσει και ένα δεύτερο διαβατήριο με το κορεάτικο όνομά του, ενώ είχε σηκώσει και τα χρήματα από τους δυο τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε πριν πάει για ψάρεμα εκείνο το βράδυ.

Εκτός από τον Nazarian, έρευνα για την τύχη του McDermott είχε διεξάγει πριν έξι χρόνια και ο ερευνητής του αμερικανικού σόου «Dateline», Philip Klein. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως εκείνη την εποχή έλαβε ένα φαξ εκ μέρους του McDermott, το οποίο έγραφε: «Ο Pat ζήτησε να εκφράσω την αθωότητα του. Δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Αφήστε τον στην ησυχία του. Είναι ασφαλής και έχει αρχίσει μια νέα ζωή τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Σταματήστε αυτήν την έρευνα αμέσως».

Η Olivia Newton-John, η οποία διατηρούσε σχέση με τον McDermott για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε το 2008 τον ιδρυτή της «Amazon Herb Company», John Easterling.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης