Φωτογραφίες: Στο πλευρό του Λαμάρ Όντομ η οικογένεια Καρντάσιαν

Φωτογραφίες: Στο πλευρό του Λαμάρ Όντομ η οικογένεια Καρντάσιαν

Ο Λαμάρ Όντομ, πρώην σύζυγος της Κλόε, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

Φωτογραφίες: Στο πλευρό του Λαμάρ Όντομ η οικογένεια Καρντάσιαν
Ο Λαμάρ Όντομ, πρώην αθλητής του NBA, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκαν η πρώην σύζυγός του Κλόε Καρντάσιαν και η μητέρα της Κρις Τζένερ.

Στις νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η Κρις, φορώντας κάζουαλ μαύρα ρούχα, φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχη να κάνει βόλτες έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο πρώην γαμπρός της.



Κλείσιμο


Ο 35χρονος πρώην αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τον εντόπισε τα ξημερώματα σε άθλια κατάσταση, μια από τις εκδιδόμενες γυναίκες στον οίκο ανοχής, η οποία και κάλεσε το ασθενοφόρο.



Ο ιδιοκτήτης του «Ράντσου του Έρωτα», η λειτουργία του οποίου είναι νόμιμη στη Νεβάδα, δήλωσε ότι ο Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχή από το Σάββατο «γιατί ήθελε να ξεφύγει από όλους και από όλα και απλά να περνάει καλά». Κατά τον ίδιο ο πρώην παίχτης ομάδων του ΝΒΑ όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ντάλας Μάβερικς, έπαιρνε κάποιου είδους φυτικού Βιάγκρα και με την άφιξή του είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι κονιάκ. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την VIP σουίτα που είχε κλείσει ο πρώην αθλητής. 



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρώην σύζυγός του, Κλόε Καρντάσιαν ενημερώθηκε για το περιστατικό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης της με μαγιό στο Μπέβερλι Χιλς. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης