Αγωνία για πρώην σταρ του ΝΒΑ που βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

Αγωνία για πρώην σταρ του ΝΒΑ που βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

O Λαμάρ Όντομ νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας - Φέρεται να έκανε χρήση κάποιου είδους φυτικού Βιάγκρα

Αγωνία για πρώην σταρ του ΝΒΑ που βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής
Αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα βρέθηκε ο πρώην σταρ του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Όντομ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος πρώην αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες βρέθηκε αναίσθητος από μια από τις εκδιδόμενες στον οίκο ανοχής με σάλια να τρέχουν από το στόμα του.

Ο ιδιοκτήτης του «Ράντσου του Έρωτα», η λειτουργία του οποίου είναι νόμιμη στη Νεβάδα, δήλωσε ότι ο Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχή από το Σάββατο «γιατί ήθελε να ξεφύγει από όλους και από όλα και απλά να περνάει καλά».

Κλείσιμο


Κατά τον ίδιο ο πρώην παίχτης ομάδων του ΝΒΑ όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ντάλας Μάβερικς, έπαιρνε κάποιου είδους φυτικού Βιάγκρα και με την άφιξή του είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι κονιάκ.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ η πρώην σύζυγος του Όντομ, Κλόε Καρντάσιαν, καθώς και η αδερφή της Κιμ και η μητέρα της Κρις Τζένερ, σπεύδουν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 35χρονος, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του.

Αν και η Κλόε εξακολουθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λαμάρ, ακόμη και μετά τον χωρισμό της από εκείνον, τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής οικογένειας δεν χαίρονταν ιδιαίτερα για τις επαφές που είχε το πρώην ζευγάρι. Ωστόσο, έτρεξαν να σταθούν δίπλα του, στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Ο Όντομ, ο οποίος έχει δύο δαχτυλίδια πρωταθλητή ΝΒΑ στην κατοχή του, παντρεύτηκε την Κλόε το 2009 σε μια εντυπωσιακή τελετή αλλά οι δύο τους χώρισαν το 2013 έπειτα από αίτηση της Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης