Ο Κόμπε παράτησε τους Λέικερς για να δει τον Όντομ στο νοσοκομείο!

Ο Κόμπε παράτησε τους Λέικερς για να δει τον Όντομ στο νοσοκομείο!

Έφυγε από το γήπεδο ενώ η ομάδα έπαιζε ακόμα και πήγε να δει τον φίλο του στο νοσοκομείο - Τι λέει ο Τζό Όντομ για το περιστατικό που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή του γιου του

Ο Κόμπε παράτησε τους Λέικερς για να δει τον Όντομ στο νοσοκομείο!
Γύρω στις 5 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, ξεκινούσε το παιχνίδι της pre-season του ΝΒΑ, μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Σακραμέντο Κινγκς. Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο σούπερ σταρ (πόσα επίθετα να του βάλει κανείς) της ομάδας, Κόμπε Μπράιαντ, εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Η επίσημη «κουβέντα» που βγήκε προς τα έξω είναι πως ο Κόμπε αποκόμισε μια μελανιά στο πόδι του και έπρεπε να μείνει εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο ρεπόρτερ των «Λιμνανθρώπων», Μαρκ Μεντίνα, έβγαλε την είδηση: «Το αεροσκάφος των Λέικερς θα καθυστερήσει δυο ώρες λόγω της υπόθεσης Όντομ. Ο Κόμπε κι ο Μιτς μεταξύ αυτών που τον επισκέφθηκαν».

Κλείσιμο


Είναι γεγονός, ο Κόμπε Μπράιαντ και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μιτς Κάπτσακ, εγκατέλειψαν το γήπεδο για να επισκεφτούν τον χαροπαλεύοντα Λαμάρ Όντομ στο νοσοκομείο.

Ο Κάπτσακ είναι αυτός, που με πρωτοβουλία του έφερε εις πέρας μια αδιανόητη μεταγραφή, εν έτει 2004, στην οποία μεταξύ άλλων μετακινήσεων ο Όντομ θα φορούσε τη μοβ φανέλα, ενώ ο Σακίλ Ο'Νίλ μετακόμιζε στο Μαϊάμι. Φυσικά αποδείχτηκε «γάτα» καθώς με Κόμπε και Λαμάρ, οι Λέικερ πήραν δυο συνεχόμενα δαχτυλίδια το 2009 και το 2010.



Ο πατέρας του Όντομ λέει ότι κάποιος τον νάρκωσε

Μέσα σε όσα ακούγονται, υπάρχει και η φωνή του Τζό Όντομ, του πατέρα του 35χρονου πρώην μπασκετμπολίστα, ο οποίος δηλώνει πεπεισμένος, πως κάποιος άλλος, νάρκωσε το γιο του.

Ο Λαμάρ Όντομ, βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο «Ράντσο της Αγάπης», έναν οίκο ανοχής στη Νεβάδα, σε άθλια κατάσταση. Ήταν αναίσθητος, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, καλυμμένος στον εμετό και έβγαζε αφρούς από το στόμα. 

Ο πατέρας του, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν τον έχει επικρίνει δημοσίως και σκληρά για τον εθισμό του στο κρακ και την κοκαΐνη, αυτή τη φορά τον υπερασπίζεται, λέγοντας πως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με το όργιο που συντελέστηκε στον οίκο ανοχής.

«Κάποιος νάρκωσε το γιο μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί πέρα και να διασκεδάζει με τέτοιο τρόπο. Καμία περίπτωση» λέει κατηγορηματικά ο Τζό Όντομ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης