Συντετριμμένη η Κλόε Καρντάσιαν - Ο Λαμάρ Οντόμ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

Συντετριμμένη η Κλόε Καρντάσιαν - Ο Λαμάρ Οντόμ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας

Συντετριμμένη η Κλόε Καρντάσιαν - Ο Λαμάρ Οντόμ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής
Σοκαρισμένη και «συντετριμμένη» είναι η διάσημη τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν από την ώρα που πληροφορήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της και πρώην σταρ του ΝΒΑ, Λαμάρ Όντομ, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 35χρονος πρώην αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τον εντόπισε τα ξημερώματα σε άθλια κατάσταση, μια από τις εκδιδόμενες γυναίκες στον οίκο ανοχής.

Ο ιδιοκτήτης του «Ράντσου του Έρωτα», η λειτουργία του οποίου είναι νόμιμη στη Νεβάδα, δήλωσε ότι ο Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχή από το Σάββατο «γιατί ήθελε να ξεφύγει από όλους και από όλα και απλά να περνάει καλά». Κατά τον ίδιο ο πρώην παίχτης ομάδων του ΝΒΑ όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ντάλας Μάβερικς, έπαιρνε κάποιου είδους φυτικού Βιάγκρα και με την άφιξή του είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι κονιάκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλόε έμαθε τα νέα για τον Λαμάρ, ενώ πόζαρε με σέξι εσώρουχα για τις ανάγκες μιας νέας φωτογράφισης στο Μπέβερλι Χιλς
Κλείσιμο


Η ιστοσελίδα TMZ αναφέρει, μάλιστα, πως ο 35χρονος είναι σε κώμα καθώς και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονες και τα νεφρά του, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι όλα τα οργανά του «καταρρέουν».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η πρώην σύζυγος του Οντόμ, Κλόε Καρντάσιαν, καθώς και η αδερφή της Κιμ και η μητέρα της Κρις Τζένερ, έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 35χρονος, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του. Το ίδιο έκανε και ο πρώην συμπαίκτης του Κόμπι Μπράιαντ. 

Ο Μπράιαν μπαίνει στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Οντόμ 


Μάλιστα, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο Fox Sports, όταν έμαθε τα νέα για τον Οντόμ, ο Μπράιαντ άφησε τον φιλικό αγώνα των Λέικερς με τους Κινγκς στα μέσα της 3ης περιόδου για να πάει στο νοσοκομείο. Η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε λόγο για μικροτραυματισμό του Μπράιαντ στο γόνατο, όμως όπως έγινε γνωστό από τον ρεπόρτερ των Λέικερς, Μαρκ Μεντίνα, αυτό ήταν απλά μια δικαιολογία ώστε ο 37χρονος να φύγει από το γήπεδο.

Ο οίκος ανοχής όπου ο Λαμάρ βρέθηκε αναίσθητος 


Πάντως, αν και η Κλόε εξακολουθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λαμάρ, ακόμη και μετά τον χωρισμό της από εκείνον, τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής οικογένειας δεν ήταν καθόλου χαρούμενα για τις επαφές που είχε το πρώην ζευγάρι. 

Δύο από τις εκδιδόμενες γυναίκες του οίκου


Μάλιστα, σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι σόου «Keeping up with the kardashians», η Κλόε υπερασπίστηκε την φιλία της με τον Λαμάρ, παρά το γεγονός ότι η Κιμ, δήλωσε «απογοητευμένη» από την αδερφή της και τις αποφάσεις της. Ωστόσο, η οικογένεια έτρεξε να σταθεί δίπλα στον Λαμάρ, στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Ο Οντόμ χαρούμενος δίπλα στις γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν


Σημειώνεται πως ο Οντόμ, ο οποίος έχει δύο δαχτυλιδία πρωταθλητή ΝΒΑ στην κατοχή του, παντρεύτηκε την Κλόε το 2009 σε μια εντυπωσιακή τελετή αλλά οι δύο τους χώρισαν το 2013 μετά από αίτηση της Καρντάσιαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης