Αντόνιο Μπαντέρας: Γιατί πήγε στο πανεπιστήμιο ο δημοφιλής ηθοποιός;

Αντόνιο Μπαντέρας: Γιατί πήγε στο πανεπιστήμιο ο δημοφιλής ηθοποιός;

Ο κινηματογραφικός Ζορό, γεμάτος ενθουσιασμό, δημοσίευσε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα μαθήματα που παρακολουθεί

Αντόνιο Μπαντέρας: Γιατί πήγε στο πανεπιστήμιο ο δημοφιλής ηθοποιός;
Ο 55χρονος Ισπανός ηθοποιός, Αντόνιο Μπαντέρας, φαίνεται πως έχει μαγευτεί από τον κόσμο της μόδας και γι' αυτόν τον λόγο ξεκίνησε μαθήματα μόδας στη Σχολή «Central Saint Martins» στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ο κινηματογραφικός Ζορό δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα μαθήματα που παρακολουθεί, με τη λεζάντα: «Η δεύτερη εβδομάδα σπουδών ξεκίνησε. Είναι έντονη, συναρπαστική, σοβαρή και διασκεδαστική ταυτόχρονα».



Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, ο γοητευτικός ηθοποιός ήθελε να ασχοληθεί με τον κόσμο της μόδας αρκετό καιρό. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως: «Με κάνει να αισθάνομαι τόσο νέος το να κάτσω πάλι στο θρανίο και να προσπαθήσω να καταλάβω κάτι τόσο διαφορετικό. Φυσικά, δεν θα σταματήσω την καριέρα μου, θα συνεχίσω να είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό».
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σχολή «Central Saint Martins» είναι μια από τις διασημότερες σχολές μόδας στον κόσμο, ενώ εκεί έχουν φοιτήσει ονόματα όπως ο Αλεξάντερ Μακουίν , η Στέλλα Μακάρτνεϊ και ο Τζον Γκαλιάνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης