Δείτε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Δείτε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Εμφανώς αδυνατισμένη, η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής - Η συγκινητική εξομολόγηση στους τηλεθεατές!

Δείτε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Εμφανώς αδυνατισμένη, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της, μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας. Φορώντας ένα στενό μπεζ μάξι φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές.

«Καλησπέρα και με το καλό ο Μάιος, με το καλό η Άνοιξη και με το καλό το καλοκαίρι που έρχεται. Είμαι πάλι εδώ. Αυτά τα μαγικά πώς τα κάνω τόσα χρόνια στη ζωή μου, δε ξέρω. Ήθελα να ξεκινήσω λίγο μόνη διότι πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα μαζί και πρέπει να τα πούμε χωρίς να παρασυρθώ. Εννοείται ότι θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η πρώτη φορά που οι συνεργάτες μου κράτησαν μόνοι τους την εκπομπή. Ήμουν βεβαία ότι όλα θα κυλούσαν καταπληκτικά, όμορφα και αγαπησιάρικα!»
Κλείσιμο

Στην συνέχεια είπε για το διάστημα της απουσίας της και τον έρχομο του μωρού της:
«Ξέρω πώς σας έλειψα και ξέρω ότι τους έλειψα. Όπως γνωρίζετε καλά, δεν έλειψα για διακοπές. Εσείς που είστε μαμάδες ξέρετε πως είναι όλο αυτό. Ξέρετε πως είναι όταν επιστρέφεις στο σπίτι με το μωρό σου, ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει το μωρό! Και μόνο αυτό!».

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στην απόφαση της να μην μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της: «Μπορεί να μην μιλάμε. Γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην μπορώ ή να μη θέλω να τα πω μέσα από αυτή την εκπομπή που φέρει τ΄όνομά μου, αλλά δεν μου ανήκει. Είναι δικιά μου η εκπομπή όσο είμαι εδώ. Δεν θέλω να παίρνω τον χρόνο της εκπομπής για να προβάλλω τον εαυτό μου. Αφενός. Αφ'ετέρου η αγωνία μου ήταν πιο μεγάλη από οποιαδήποτε άλλη φορά στη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες γιατί εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρατε από την αρχή. Σας ευχαριστώ που δεν με φέρατε σε δύσκολη θέση όπου και αν με συναντήσατε!»

Δείτε το video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης