Bruce Jenner: Από τα κουτσομπολιά στα πρωτοσέλιδα έγκριτων εφημερίδων η μεταμόρφωση του

Bruce Jenner: Από τα κουτσομπολιά στα πρωτοσέλιδα έγκριτων εφημερίδων η μεταμόρφωση του

Η απόφαση του να αλλάξει φύλο ήταν κουτσομπολιό μέχρι πρόσφατα, αλλά πλέον ο πατριός της Kim Kardashian γίνεται άρθρο και στους New York Times

Bruce Jenner: Από τα κουτσομπολιά στα πρωτοσέλιδα έγκριτων εφημερίδων η μεταμόρφωση του

Εδώ και πολλά χρόνια οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας του Bruce Jenner οργίαζαν. Αλλά μέχρι πρόσφατα λίγοι μιλούσαν εκτενώς για το ότι ο πρώην Ολυμπιονίκης και πατριαρχική φιγούρα των Kardashians, σιγά σιγά μεταμορφωνόταν από άνδρα σε γυναίκα. 

Τα μικρά στοιχεία που οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα, εμφανιζόταν συχνά σε κουτσομπολίστικα περιοδικά: έβαφε τα νύχια του, μάκραινε τα μαλλιά του και είχε ξυρίσει το μήλο του Αδάμ στον λαιμό του. 



Κλείσιμο




Μέχρι πριν από μια εβδομάδα όπου ξαφνικά βγήκαν διάφορα περιοδικά με εμπεριστατωμένα άρθρα για την αλλαγή φύλου του, και σύμφωνα με πληροφορίες η Diane Sawyer έχει κλείσει ήδη αποκλειστική συνέντευξη μαζί του, λίγες εβδομάδες πριν το ντοκιμαντέρ που ο Jenner ετοίμαζε για την αλλαγή φύλου του, βγει στην αμερικανική τηλεόραση. Μέχρι και οι New York Times αφιέρωσαν άρθρο για αυτόν. 

Και ενώ οι δημοσιογράφοι δεν ήθελαν να «ξεμπροστιάσουν» μια τόσο προσωπική ιστορία, οι κόρες του δηλώνουν οτι δεν έχουν ξαναδεί τον πατέρα τους πιο ευτυχισμένο. Η μητέρα του δε ανακοίνωσε οτι είναι πολύ περήφανη για τον γιο της. Ο ίδιος τηρεί ακόμα σιγή ιχθύος και οι ειδικοί λένε πως καλά κάνει, αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Ο Bruce Jenner ανήκει σε μια οικογένεια όπου όλα είναι δημόσια και ότι κάνουν το παραδίδουν για την δημοσιότητα. 

Και φυσικά μόλις λίγες ώρες πριν, η οικογένεια Jenner-Kardashian ανακοίνωσε ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου σύντομα σε σχέση με τον Bruce. Αναμένουμε την συνέχεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης