Νικητές και χαμένοι στις χθεσινές τηλεθεάσεις

Νικητές και χαμένοι στις χθεσινές τηλεθεάσεις

Σαρωτικός ο ΑΝΤ1 με "Αρβύλες" και "ΟΛΑ ΜΠΙΠ"-  Σκίζει ο Άκης Πετρετζίκης στην απογευματινή ζώνη - Δείτε τι έκαναν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων

Νικητές και χαμένοι στις χθεσινές τηλεθεάσεις
Σαρώνει το «ΟΛΑ Μπιπ» όπως αποδεικνύεται και επίσημα από τα ποσοστά τηλεθέασης. Στο εμπορικό κοινό ο Θέμος Αναστασιάδης έφτασε το 40%, την ίδια ώρα η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη άγγιξε το 8,2% και το STAR «Στον Ενικό» έφτασε το 8,4%. Στο σύνολο της τηλεθέασης η “Ανατροπή” έκανε 15,4%, η εκπομπή «Στον Ενικό» συγκέντρωσε το 13,5% και το «ΟΛΑ Μπίπ» τερμάτισε με 30%.

Στα δελτία ειδήσεων πρώτο ήρθε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με 20,7% στο εμπορικό κοινό και στο σύνολο έφτασε το 22%. Το MEGA έκανε στο ηλικιακό 15-44 ποσοστό 12,7% και στο σύνολο 17,4%, ενώ το STAR 8,2% και 11,5% αντίστοιχα. Το δελτίο του ALPHA σημείωσε 19,1% στο νεανικό κοινό και στο σύνολο 19,3%.

Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει πρώτος στην απογευματινή ζώνη προκαλώντας θέμα στον ανταγωνισμό. Στο εμπορικό κοινό το «Κάντο όπως ο Άκης» τερμάτισε με 19,8% ενώ στο σύνολο με 15,3%, το «Όλα Παίζουν» του ALPHA σημείωσε 12,3% και στο σύνολο 10,5% και το «ΦΜ LIVE» 11,5% ενώ στο σύνολο έκανε 14%.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης