Kim Kardashian: Εχει προσλάβει μοδίστρα για την κόρη της

Kim Kardashian: Εχει προσλάβει μοδίστρα για την κόρη της

Η διάσημη μητέρα της έχει χάσει το μέτρο: την τρέχει σε επιδείξεις μόδας, την ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας, και το φοβερό είναι ότι της έχει προγραμματίσει τι ρούχα θα φορέσει ένα μήνα πριν

Kim Kardashian: Εχει προσλάβει μοδίστρα για την κόρη της
Τη μία την ξεχνάει σε ξενοδοχείο, την άλλη την ντύνει σαν μεγαλοκυρία... Ο λόγος για την μόλις 15 μηνών κορούλα της Kim Kardashian, North η οποία φαίνεται πως έχει μπει από πολύ μικρή στα βάσανα.

Η διάσημη μητέρα της την τρέχει σε επιδείξεις μόδας, την ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας, έχει ακόμη προσλάβει και προσωπική μοδόστρα ενώ το φοβερό είναι ότι της έχει προγραμματίσει τι ρούχα θα φορέσει ένα μήνα πριν.

Κλείσιμο
Η μικρή NorthWest έχει ήδη παρακολουθήσει επιδείξεις μόδας στα μεγαλύτερα ντεφιλέ του
κόσμου, έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες της αμερικανικής Vogue και έχει φωτογραφηθεί από τον Karl Lagerfeld φορώντας Chanel. Η μανία της μητέρας της για δημοσιότητα είναι τόσο μεγάλη που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Η Kim δεν δίστασε να ντύσει την κορούλα της πριν από λίγες μέρες στα μαύρα μόνο και μόνο για να της μοιάζει. Η εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Givency προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Οι κακές γλώσσες λένε πως τόσο η Kim όσο και ο Canye μπορεί να έχουν δισεκατομμύρια δολάρια αλλά δεν έχουν καθόλου μυαλό και λογική.

«Το ζευγάρι έχει προσλάβει ολόκληρο τιμ που επιμελείται την εικόνα τους προς τα έξω. Το τι θα φορέσει η μικρή είναι πάντα προγραμματισμένο. Η πλούσια γκαρνταρόμπα της διαθέτει εκτός από πανάκριβα ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία συνδυάζονται απαραιτήτως με αυτά που θα φοράει η μαμά. Οταν βγαίνουν έξω μαζί φοράνε ίδια ρούχα. Δίνουν πολύ μεγάλη μεγάλη σημασία στην εικόνα που βγαίνει προς τα έξω», λέει ανώνυμη πηγή και συνεχίζει:

«Χαριτωμένο, ή ανατριχιαστικό; Ενα πράγμα είναι σίγουρο, ότι όλο αυτό είναι μια τάση με ημερομηνία λήξης. Οταν μεγαλώσει η North και αποκτήσει δική της άποψη υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να μην θέλει να μοιάσει στη μαμά της γιατί θα έχει χάσει την παιδικότητά της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης