O μόλις 8 μηνών πρίγκιπας Γεώργιος είναι ήδη... fashion icon!

O μόλις 8 μηνών πρίγκιπας Γεώργιος είναι ήδη... fashion icon!

Η Rachel Riley, η πολυτελής μάρκας παιδικών ρούχων στη συλλογή της οποίας ανήκει η διάσημη σαλοπέτα, παρά την τσουχτερή της τιμή (75 λίρες, 91 ευρώ) έγινε αμέσως μπεστ-σέλερ

O μόλις 8 μηνών πρίγκιπας Γεώργιος είναι ήδη... fashion icon!
Σε fashion icon έχει ήδη αναχθεί ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Γεώργιος, αν και μόλις οκτώ μηνών, αφού όλα τα ρούχα που φοράει εξαντλούνται αμέσως από τα καταστήματα.

Στα χνάρια της μητέρςα του, δούκισσας του Κέμπριτζ, ο μικρός Γεώργιος αναδεικνύεται σε είδωλο με τους φανατικούς της μόδας και φυσικά τις μητέρες που αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνισή του.

Κλείσιμο
Αυτή την περίοδο ο πρίγκιπας Γεώργιος, τρίτος στη σειρά διαδοχής για το βρετανικό θρόνο, βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τους γονείς του. Την Τετάρτη ο «υπέροχος Γεώργιος», φορώντας μια κοντή μπλε σαλοπέτα στολισμένη με ένα καραβάκι, συμμετείχε στην πρώτη του επίσημη εκδήλωση στο Ουέλινγκτον, όπου έπαιξε με δέκα μωρά που γεννήθηκαν περίπου την ίδια περίοδο με εκείνον.

Τα βρετανικά μέσα επεσήμαναν την καλοτυχία της Rachel Riley, μιας πολυτελούς μάρκας παιδικών ρούχων στη συλλογή της οποίας ανήκει η διάσημη πλέον σαλοπέτα. Παρά την τσουχτερή της τιμή (75 λίρες, 91 ευρώ) έγινε αμέσως μπεστ-σέλερ σε σημείο που το μέγεθος για βρέφη 6 εως 12 μηνών εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα.

Στα τέλη Μαρτίου ο πρίγκιπας Γεώργιος πόζαρε για μια επίσημη φωτογραφία με τους γονείς τους και το σκύλο τους Λούπο με ένα ανοιχτό γαλάζιο πουλόβερ που έγραφε το όνομά του. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, ο ιστότοπος My1stYears.com πούλησε 1.200 τέτοια μπλουζάκια προτού εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης