Dita Von Teese: Τα νέα εσώρουχα της βασίλισσας του μπουρλέσκ

Dita Von Teese: Τα νέα εσώρουχα της βασίλισσας του μπουρλέσκ

Η 40χρονη Von Teese, η οποία προτιμάει τα σέξι vintage εσώρουχα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επιτυχία της που είναι αποτέλεσμα του ότι έκανε πάντοτε αυτό που ήθελε χωρίς να ακούει κανέναν.

Dita Von Teese: Τα νέα εσώρουχα της βασίλισσας του μπουρλέσκ
Τη νέα της καλοκαιρινή σειρά εσωρούχων Von Follies label παρουσίασε η σέξι βασίλισσα του μπουρλέσκ Dita Von Teese, η οποία, όπως η ίδια έχει πει, ασχολείται με τη συλλογή εσωρούχων από την ηλικία των 16. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα πωλούνται στο ASOS.com και είναι φτιαγμένα για τις γυναίκες που δεν φοβούνται σε όλες τις ηλικίες να είναι σέξι.

Η 40χρονη Von Teese, η οποία προτιμάει τα σέξι vintage εσώρουχα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επιτυχία της που είναι αποτέλεσμα του ότι έκανε πάντοτε αυτό που ήθελε χωρίς να ακούει κανέναν:

Κλείσιμο
«Πραγματικά δεν πρέπει να δίνεις σημασία τι λένε οι άλλοι. Εάν έδινα σημασία σήμερα θα ήμουν ξανθιά, δεν θα φορούσα κόκκινο κραγιόν, δεν θα φορούσα το eyeliner που σου κάνει το βλέμμα γάτας. Αν είχα ακούσει αυτά που έλεγαν στην αρχή της καριέρας μου οι σύντροφοί μου ή οι φωτογράφοι δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα».









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης