Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», ο Γιώργος Κακοσαίος εμφανώς συγκρατημένος, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί λεπτομερώς στην υπόθεση, επισημαίνοντας ότι πλέον βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια της Δικαιοσύνης.
«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, να σας πω την αλήθεια. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ας το αφήσουμε εκεί. Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Τόνισε μάλιστα πως δεν έχει περαιτέρω εμπλοκή στη διαδικασία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».
Δείτε το βίντεο
Η αδερφή του από την άλλη, Κατερίνα Κακοσαίου, μίλησε πιο ανοιχτά για το πώς βίωσε η ίδια την παρουσία της συγκεκριμένης γυναίκας έξω από το σπίτι τους, όταν ήταν μικρότερη.
«Τη θυμάμαι σαν φιγούρα έξω από το σπίτι. Δεν είχα νιώσει ιδιαίτερα άβολα, γιατί ήμασταν αρκετά μεγάλα παιδιά. Πιο πολύ φοβόμασταν για τα μικρότερα αδέρφια μας, γιατί για ένα παιδί μπορεί να είναι τρομακτικό όταν δεν γνωρίζει», ανέφερε.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.