Μια φωτογραφία του Αμπέρτο Μποτία και του γιου τους, Ερμή, από την παραλία μοιράστηκε η Ελένη Φούρειρα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram. Οι τρεις τους απόλαυσαν τη θάλασσα και η τραγουδίστρια έσπευσε να απαθανατίσει μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής και το παιδί τους φαίνονται να παίζουν με την άμμο. Μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση η τραγουδίστρια θέλησε να εξομολογηθεί πως ο σύντροφός της και ο γιος τους σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.