Μια τρυφερή στιγμή από την προσωπική της ζωή επέλεξε να μοιραστεί η Ελένη Φουρέιραμε τους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα, Κυριακή 15 Ιουνίου, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οικογένειά της.
Αν και επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή για τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία κι έτσι θέλησε να του κάνει μια δημόσια αφιέρωση. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί σπάνια να μοιράζεται εικόνες από την οικογενειακή της ζωή, ωστόσο τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της και τον γιο τους, Ερμή.
Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό, ενώ τον κοιτά και του χαμογελά. Πάνω στο στιγμιότυπο, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς