Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Τζένη Καζάκου, περιγράφοντας εμφανώς συγκινημένη μια δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από περίπου ένα χρόνο. Η ηθοποιός εξήγησε, πως μια εμπειρία που είχε, έφερε στην επιφάνεια τραύματα του παρελθόντος της, μην γνωρίζοντας την ύπαρξή τους.
Η Τζένη Καζάκου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 26 Μαΐου στην εκπομπή «The 2night Show», αναφέροντας πως ενώ παρατηρούσε αλλαγές στη συμπεριφορά της, δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε στον ψυχικό της κόσμο. Τότε, επισκέφτηκε σύμβουλο ψυχικής υγείας, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα τις συνεδρίες της.
«Έχω σοκάρει εγώ τον εαυτό μου. Πριν από περίπου ένα χρόνο συνέβη κάτι στη ζωή μου, το οποίο πυροδότησε τραύματα από το παρελθόν μου, που δεν είχα αντιληφθεί ότι έχω. Έβγαιναν στη συμπεριφορά και την καθημερινότητά μου. Δεν τα είχα αντιληφθεί, πίστευα ότι όλα είναι καλά. Άρχισα να κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία, κάνω για έναν χρόνο χωρίς να έχω σταματήσει καθόλου», είπε η ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Όσο για τη συμβολή της ψυχοθεραπείας, η Τζένη Καζάκου τόνισε ότι γνώρισε καλύτερα τον εαυτό της και ήρθε σε επαφή με τον εσωτερικό της κόσμο: «Με αυτόν τον τρόπο βρήκα τον εαυτό μου. Συνδέθηκα με το μέσα μου, με ένιωσα, με ακούμπησα και με αγκάλιασα. Είναι ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά όλη η διαδρομή μπορεί να ήταν επίπονη αλλά είναι πολύ ωραία στο τέλος. Ήταν σαν να ζούσα σε μια φούσκα και ξαφνικά να την έσκασα χωρίς να το καταλάβω και είδα την πραγματικότητα».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.