Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβουν και πάλι τον σχολιασμό της Eurovision 2025, για λογαριασμό της ΕΡΤ. Οι δύο παρουσιαστές επιστρέφουν στον ρόλο τους για τον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2025.
Η συνεργασία τους με την Eurovision ξεκίνησε το 2006, όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέλαβε την τηλεοπτική παρουσίαση του διαγωνισμού που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, ενώ η Μαρία Κοζάκου μετέδωσε τη διοργάνωση από το ραδιόφωνο. Η ίδια συνέχισε τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις μέχρι το 2011 και από το 2013 εμφανίζεται και στην τηλεόραση, μαζί με τον ηθοποιό, σχολιάζοντας τον διαγωνισμό για το τηλεοπτικό κοινό της δημόσιας τηλεόρασης.
Η φετινή τους συμμετοχή περιλαμβάνει τον σχολιασμό των δύο ημιτελικών, που θα προβληθούν απευθείας από την ΕΡΤ στις 13 και 15 Μαΐου, καθώς και του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης γνωστοποίησε ότι πρόκειται να διαθέσει την αμοιβή του, ύψους 1.500 ευρώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς