ΗΜαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μίλησαν για τον λόγο του χωρισμού τους κατά την περίοδο του Covid-19, όταν ο πρώην νικητής του Survivor πήγε στρατό. Ο Σάκης Κατσούλης περιέγραψε πώς η πίεση από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και τα προσωπικά του προβλήματα επηρεάσαν τη σχέση τους.
Καλεσμένοι στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, εξήγησε πως όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να πάει διακοπές με μια φίλη της, ένιωσε την απουσία της και αυτό οδήγησε σε έναν τσακωμό. «Με έπιασαν λίγο τα δικά μου ψυχολογικά. Έφαγα την πίεση του φαντάρου, 30 χρονών που πήγα, για άνδρα είναι λίγο περίεργο. Άφησα πίσω επιχειρήσεις κλειστές λόγω covid. Πιέστηκα λίγο παραπάνω, έπαιζα μπάλα επαγγελματικά και δεν μπορούσα να πηγαίνω στις προπονήσεις. Άρχισαν όλα να μου βγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d70navcue4g1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να πάει διακοπές με μία φίλη της, πράγμα που του δημιούργησε αναστάτωση. «Κάπου εκεί στον Αύγουστο, η Μαριαλένα αποφάσισε να πάει διακοπές με μια φίλη της. Αυτό ήταν όλο, εγώ δεν μπορούσα να το αντέξω. Το δέχτηκα, δεν είχα θέμα. Απλά όταν έφυγε και ένιωσα την απουσία της, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Άρχισε ένας τσακωμός. Αυτό ήταν όλο», εξήγησε.
Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε πως ο σύντροφός την καλούσε συνεχώς, κάτι που την απογοήτευσε, αφού προηγουμένως της είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του. Οι συνεχείς τσακωμοί και εντάσεις τελικά οδήγησαν στο τέλος της σχέσης τους. «Με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα, δεν τον είχα συνηθίσει έτσι. Εγώ τον ρώτησα πριν πάω διακοπές και μου είπε "εννοείται αγάπη μου, σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη". Οπότε, εκεί μετά άρχισαν τσακωμοί, ιστορίες και αυτό κράτησε για δύο μήνες. Ο ένας πήγαινε κόντρα στον άλλο. Έγιναν πολλά και είπαμε τέλος», είπε κλείνοντας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.