Εξαφανίστηκε 36χρονη στο Αιγάλεω, συναγερμός στις Αρχές
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ ημιδιάφανο φόρεμα με λουλούδια, καφε σανδάλια και κρατούσε καφέ τσάντα. Εχειτατουάζ με ζώδιο και ημερομηνίες στα χέρια της.
Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση 36χρονης από την περιοχή του Αιγάλεω το πρωί της Κυριακής (23/8).
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κατερίνας Δασκαλοπούλου, σήμερα 23/08/2026 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Για την αναζήτησή της έχει κινητοποιηθεί η ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης«Θανάσης Μακρής» του Χαμόγελου του Παιδιού.
Η Κατερίνα Δασκαλοπούλου έχειύψος 1.70 μ, είναι 90 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε ροζ ημιδιάφανο φόρεμα με λουλούδια, καφε σανδάλια και κρατούσε καφέ τσάντα. Εχειτατουάζ με ζώδιο και ημερομηνίες στα χέρια της.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.