Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον ραδιοφωνικό αέρα του ΚΛΙΚ FM της Κύπρου, η τραγουδίστρια θυμήθηκε μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση που έχει με τον πατέρα της, κάτι που τη συγκίνησε έντονα.
«Μουσική, ο πατέρας μου να παίζει κιθάρα…», είπε αρχικά και αμέσως ξεκίνησε να δακρύζει. «Μου έχει λείψει να παίζει ο μπαμπάς μου κιθάρα, δεν μπορεί πια. Έχουν και συγκίνηση όλα, συγχώρεστε με».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d63n6un409mh)
Η Κατερίνα Στικούδη είπε κλαίγοντας: «Έχω μεγάλο δέσιμο με τον μπαμπάκα μου και τον τελευταίο καιρό ήταν και λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά είναι δυνατός. Συγγνώμη παιδιά... Θα τα ξεπεράσουμε όλα. Συγγνώμη όσοι μας ακούτε, αλλά σίγουρα θα ταυτιστείτε πολλοί γιατί και οι γιορτές έχουνε μία αποφόρτιση συναισθημάτων, θυμάσαι πράγματα ωραία που μπορεί να μη ξαναγίνουνε όπως ήταν πριν, αλλά έχουμε τη μνήμη μας να τα θυμόμαστε».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.