Λίτσα Πατέρα: Δεν μου έκανε καλό η αποχή από την τηλεόραση
Είμαι 33 χρόνια στην τηλεόραση, είναι μια συνήθεια, πρόσθεσε
HΛίτσα Πατέρα μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα.
Η αστρολόγος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ανέφερε αρχικά: «Αρχίζω κάτι καινούριο με τον ΑΝΤ1. Θα το ανακοινώσω όταν αρχίσω, είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5sjfh5qsfwx)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάστημα που απείχε από την τηλεόραση. «Δεν μου έκανε καλό η αποχή από την τηλεόραση, να μη λέω ψέματα. Είμαι 33 χρόνια στην τηλεόραση, είναι μια συνήθεια, είναι οι φίλοι, είναι οι αγαπημένοι, το κτίριο, όλα αυτά», σημείωσε.
Τέλος, δήλωσε πως ο ΑΝΤ1 παραμένει το δεύτερο σπίτι της και είπε: «Έχω μάθει να υπακούω στο σύμπαν, μια χαρά».
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.