Λίτσα Πατέρα: «Η Ρούλα Κορομηλά έκανε την πρωινή ζώνη και την ευγνωμονούμε»

Λίτσα Πατέρα: «Η Ρούλα Κορομηλά έκανε την πρωινή ζώνη και την ευγνωμονούμε»

«Αυτή μας έφερε» τόνισε η αστρολόγος - Δείτε το βίντεο

patera_koromila893
Για τη Ρούλα Κορομηλά που «δημιούργησε την πρωινή ζώνη» μίλησε η Λίτσα Πατέρα σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου.

Με αφορμή τη συνέχιση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η αστρολόγος είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Επειδή προϋπήρχα στην πρωινή ζώνη, δηλαδή η Ρούλα Κορομηλά μας έφερε και να την ευγνωμονούμε γιατί εκείνη έκανε όλη την πρωινή ζώνη και όλοι αυτοί οι μισθοί από εκεί βγήκαν, δεν ξέρω τι να πω τώρα για τον καθένα (σ.σ. που συνεργάστηκα). Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, τα συν και τα πλην. Δεν υπάρχει κανένας με φωτοστέφανο και χωρίς πλην και χωρίς συν. Με όλους καλά πήγαμε».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6gsbfytbrt)


«Δεν είμαι… κουμπί για να κουμπώσω με κάποιον! Με όλους περάσαμε όμορφα. Την Ελένη την αγαπάω, την Ρούλα την αγαπάω, η Ελεονώρα κάθισε πιο λίγο και ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω τίποτα να πω ιδιαίτερο» είπε στη συνέχεια και τέλος πρόσθεσε για τη Φαίη Σκορδά: «Ε δεν λείπει η Φαίη φέτος; Τόσα χρόνια ήμασταν μαζί. Βέβαια και λείπει. Και την μαλώνουμε που έφυγε. Έχουμε επικοινωνία εκτός αέρα και είναι μια χαρά».

Η πρόσφατη τηλεοπτική συνάντηση Κορομηλά - Πατέρα μετά από χρόνια
H Ρούλα Κορομηλά και η Λίτσα Πατέρα συναντήθηκαν τηλεοπτικά ξανά τον περασμένο Μάρτιο, μετά από πολλά χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο, η «τηλεοπτική τους συνύπαρξη» έφερε συγκίνηση.

Η γνωστή αστρολόγος βρέθηκε στο «Σπίτι με το MEGA», με αφορμή το αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά.

«Ήρθε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μια κυρία, η οποία έχει υπάρξει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά, καλωσορίζοντας τη Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή.
«Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παραοκολουθείτε και τη σέβεστε. Κοντά μας στο "Σπίτι με το MEGA" είναι η Λίτσα Πατέρα» συνέχισε.

Τον λόγο τότε, πήρε η Λίτσα Πατέρα και με εμφανή συγκίνηση δήλωσε: «Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη, κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούνε την Ρούλα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη που της έδειχναν κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη, το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε "φέρτε τα φαγητά σας". Η πρώτη διδάξασα».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ



Ειδήσεις σήμερα:

TikToker έβαλε τα κλάματα επειδή προσφέρθηκε να πληρώσει τα ψώνια αγνώστων και όλοι τους αρνήθηκαν!

Κώστας Λακαφώσης, ο Έλληνας μηχανολόγος που αποκάλυψε γιατί τρακάρουν τα Tesla μόνα τους

Έφαγαν και ήπιαν χωρίς να πληρώσουν στην Πάτρα - Ο ιδιοκτήτης τους «επικήρυξε» στο Facebook

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης