Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για το γεγονός ότι έχει διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.
Ειδικά, δήλωσε: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι την πέρασα, αλλά οι σοφοί ψυχίατροι λένε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου. Μπορεί να νομίζεις ότι πέρασε, αλλά να μην πέρασε και να προσέχεις λίγο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4qkcb79gltd)
Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι σύμπτωση ότι πολλοί κωμικοί έχουν κατάθλιψη: «Καλό είναι να προσέχουν και οι γύρω του, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος είναι αυτός που πρέπει να τσεκάρει τον εαυτό του κάθε τόσο για το αν έχει επιστρέψει το τέρας. Μάλλον είναι σύμπτωση ότι οι περισσότεροι είναι κωμικοί ηθοποιοί κι ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι αυτός είναι μύθος. Μπορεί να το πάθει ο καθένας κι ο πιο αναίσθητος».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.