Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για την καριέρα του, τον λόγο που δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, την επιτυχία που γνώρισε, αλλά και την πολιτική ορθότητα στη σημερινή σάτιρα, σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».
Αρχικά, για τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, νιώθω πως όλα έχουν ειπωθεί σε αυτή τη ζωή. Δεν ζω στο παρελθόν και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ως σοφός στα 71 μου χρόνια. Σοφός θα ήθελα να είμαι στα 18 μου, τώρα όλοι σοφοί είναι. Δεν έχω ανάγκη να κάνουν το όνομα μου δρόμο και ανδριάντα. Όλοι οι άνθρωποι θα ξεχαστούν και καλώς θα ξεχαστούν. Οι αναμνήσεις που μένουν από κάποιον όταν φεύγει από τη ζωή, είναι η κληρονομιά που αφήνει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsgcqg8p39l)
Στη συνέχεια, σχετικά με την επιτυχία στην καριέρα του, σημείωσε: «Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Όταν κάνεις επιτυχία σε ζητούν για παρόμοια πράγματα και επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση έψαχναν πρόσωπα και πολλοί είχαμε μείνει στα αζήτητα, στο θέατρο δεν έμεινα ποτέ στα αζήτητα. Έχω κάνει πολλή επιθεώρηση, stand-up που λένε σήμερα. Θυμάμαι έναν ρόλο που έκανα έναν βραδύγλωσσο αστυνομικό, λίγο αγαθό, με τον οποίο κάθε μέρα κανά-δυο άνθρωποι έπεφταν από τις καρέκλες από το γέλιο. Αυτή τη στιγμή δεν θα έπαιζε. Δεν σατίριζε ανθρώπους που είναι αργοί ή βραδύγλωσσοι, ή και τα δύο, σατίριζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όταν σατιρίζεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν υπάρχει θέμα πολιτικής ορθότητας. Βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνήσουν και λένε "όχι, αυτό δεν πρέπει να εμφανίζεται καν". Είναι κακό να σατιρίζεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Να λες ας πούμε "οι άνθρωποι με μικρό λοβό στο αυτί είναι έτσι", αυτό είναι κακό».
Για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», σχολίασε: «Για τον ρόλο του Ακάλυπτου είχα μία έμπνευση συγκεκριμένη, στην αρχή μου είχαν προτείνει άλλον ρόλο. Έχω απορρίψει ρόλο που μου είχαν προτείνει για την Πολίτικη Κουζίνα και έκανε επιτυχία. Έχω πάει στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη, η γειτονιά έχει αλλάξει, έγινε κουλτουριάρικη».
Τέλος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ αυτόγραφα, μου φαινόταν γελοίο όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα ότι είμαι ωραίος. Μόνο όταν μου το είπαν 15 φορές το αντιλήφθηκα».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.