Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για τον θάνατο των γονιών του, ενώ έδειξε το τατουάζ που έκανε με τα πρόσωπά τους.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν φεύγουν ούτε τη μέρα, ούτε τη νύχτα από το μυαλό μου».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γιαννιάς έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει με το πορτρέτο των γονιών του, στη μέσα μεριά του μπράτσου του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4l469f63ntd)
«Είναι αποτυπωμένοι στην καρδιά μου και εδώ», είπε κι έδειξε το χέρι του. Τέλος, σημείωσε: «Έχει καταλάβει ο κόσμος ότι μου αρέσει να μιλάω για την οικογένεια».
Ο πατέρας του Γιώργου Γιαννιά έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ενώ πέντε μήνες αργότερα, πέθανε και η μητέρα του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.