O Γιώργος Καραμίχος μοιράστηκε την άποψή του για τα όρια της σάτιρας με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σκετς του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε στο «Στούντιο 4»: «Η σάτιρα είναι ένα ελεύθερο προϊόν, ο καθένας μπορεί να κάνει αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που γελάνε, καταδεικνύει και το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας. Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής… Και δεν αναφέρομαι μόνο στα πρόσφατα γεγονότα, αναφέρομαι γενικώς».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ffayli94rl)
Επίσης, πρόσθεσε: «Η αισθητική κάνει τη διαφορά. Τονα υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα όμορφο σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι. Ακόμη κι αν αυτό πονάει, γιατί η σάτιρα πονάει πάντα».
Εν συνεχεία, ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει το τι θα πεις αλλά το πώς θα το πεις και σε ποια συνθήκη θα το πεις. Είναι πολύ εμφανές αν κάτι είναι καταδεικτικό γιατί δείχνω το σπυρί του άλλου στο πρόσωπο και γελάμε ή μπορεί να δείξω το σπυρί για να κοροϊδέψω το πώς κάποιος προσπαθεί να το καλύψει ενώ δεν χρειάζεται να το καλύψει».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.