Η παρουσιάστρια συνάντησε την τραγουδίστρια σε έναν παιδότοπο, όπου είχαν πάει κι οι δύο με τα παιδιά τους.
Μάλιστα, έβγαλαν ένα βίντεο μαζί και το ανάρτησαν σε story στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
Σε αυτό, ακούγονται να αστειεύονται σχετικά με τα μέρη που συναντιούνταν κάποτε, σε σχέση με σήμερα.
«Κάποτε συναντιόμασταν σε εγκαίνια, σε πρεμιέρες, σε άλλα event. τώρα σε παιδότοπους», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Τότε, η Κατερίνα Στικούδη πρόσθεσε: «Σε παιδότοπους και περνάμε τέλεια και παίζουμε με τα παιδάκια μας και τα λέμε κιόλας».
Η Κατερίνα Στικούδη πριν λίγες μέρες υποδέχτηκε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, Νικόλα, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε το δεύτερο παιδί της στις αρχές Ιουλίου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.