O Αποστόλης Τότσικας ταξίδεψε στην Αφρική με την οικογένειά του και τον αδερφό του.
Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.
Στο ένα από αυτά, ο Αποστόλης Τότσικας ποζάρει με τα δύο του παιδιά στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη, ενώ περπατούν, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στη δεύτερη φωτογραφία, ο ηθοποιός φαίνεται μαζί με τον αδερφό του, σε ένα αερόστατο, όπως αποκαλύπτει σε hashtag που πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Ο ηθοποιός έγραψε: «Ας πετάξουμε πάνω από τον κόσμο».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας