Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες έκαναν μία επανασύνδεση ενόψει των συναυλιών τους, μετά από αρκετό καιρό, που ο τραγουδιστής εμφανιζόταν σόλο.
Με ένα βίντεο από τις πρόβες τους, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου: «Μετά από πολύ καιρό ξανασμίξαμε με την μπάντα. Πρόβες, πρόβες και πάλι πρόβες για τις συναυλίες μας. Ανυπομονώ».
Το κλιπ δείχνει τον Χρήστο, Μάστορα να τραγουδάει το «Λουλούδι του δρόμου», ένα τραγούδι του καλλιτέχνη, Γιώργου Ρους, που έκανε viral με μια επανεκτέλεση η Μαρίνα Σπανού πριν μερικούς μήνες. Στα live τους, οι καλλιτέχνες θα γιορτάσουν τα 15 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας, έχοντας στην παρέα τους, μεταξύ άλλων, την Έλενα Παπαρίζου και τη Marseux.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.